Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muszę jeszcze umyć łepetyne. Na 14 jedziemy na grilla do mojej mamy na działkę,więc obiad mam z glowy,a o 16 u nas na wsi robią dzień dziecka. Przyjedzie szwagierka to pójdziemy sobie z chłopakami.
i ten ludzki optymizm
ale robi to na swoj sposob - z brzuszka podciaga nozki i jedna tak zgina ze sila ciezkosci jak wanka-stanka udaje mu sie usiasc. Poza tym podciaga sie do stania w lozeczku, kojcu i...czasem zaraczkuje. A zeby sie kluja nieustannie...
...i dzis dostalam propozycje rozmowy w sprawie pracy na stanow.szkoleniowca firmy kosmetycznej - ekologicznej rzecz jasna. Musze tylko umowic sie z szefem na rozmowe, zobaczymy, nie przesadzam i jeszcze decyzji nie podjelam. Ale ciesze sie ze jest szansa, ze wciaz jestem "na fali"
] klapek na lato,bluzkę, biustonosz,mąż buty, 2 koszule na lato i spodenki krótkie), a potem pojechaliśmy po Maciusia do mojej babci i do domu praktycznie na piechotę wracaliśmy, 1,5 godziny
Egzamin za mną. Chyba zdam;-)
. A jutro na 8