Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może zależy to od tego jaką masz pościel? Kiedyś polożyłam małego na poduszce u mojego brata i w sekundzie był spocony.witajcie kochane
mam dzis troszke czasu na bb bo hani spi a maz na grila z kolegami z pracy pojechal...
tak sie zastanawiam i mam do was pytanie czy jest mozliwe to ze skaza juz hanifce minela bo daje jej jogurty tzn deserki z jogortem albo twaroozkiem albo takie typu jogolino i dostaje chlebek z bialym serkiem, ciastka i bulki maslane i nic jej nie jest policzki gladziudkie jak pupcia niemowlaczka dzis zjadla loda smietankowego troszke zobacze co jutro bedzie
i jeszzce jedno pytanie czy wasze maluszki tez sie tak bardzo poca jak hanifka normalnie ma cala glowke mokra jakby z kapieli wyszla nawet jak w samych bodach jest no i poci jej sie tylko glowka
A późne ząbkowanie jest złe?? Matysowi dopiero 1 ząbek wychodzi,a 2 za niedługoczy to ze hani zabkowac zaczela w 8 miesiacu to juz zalicza sie do poznego zabkowania
witajcie kochane
mam dzis troszke czasu na bb bo hani spi a maz na grila z kolegami z pracy pojechal...
tak sie zastanawiam i mam do was pytanie czy jest mozliwe to ze skaza juz hanifce minela bo daje jej jogurty tzn deserki z jogortem albo twaroozkiem albo takie typu jogolino i dostaje chlebek z bialym serkiem, ciastka i bulki maslane i nic jej nie jest policzki gladziudkie jak pupcia niemowlaczka dzis zjadla loda smietankowego troszke zobacze co jutro bedzie
i jeszzce jedno pytanie czy wasze maluszki tez sie tak bardzo poca jak hanifka normalnie ma cala glowke mokra jakby z kapieli wyszla nawet jak w samych bodach jest no i poci jej sie tylko glowka

:-)Eh, sama już nie wiem. I chcę i nie chcęMajandra zauważyłam ze zniknął jeden suwaczek u Ciebie??? "Starania o dziewczynkę" ...czyżby zmiana planów????