Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)a gdzie dokladnie jedziecie? wybieraliscie sie do miedzywodzia, tak?U nas wszystko dobrze. Dopiero dzisiaj dorwałam się do fotek ze spotkania z Luandzią i Izą, wysyłam je na picasę i dam link na zamknięty.
Ciągle gdzieś biegamy, zaliczamy jakieś grile, spacery i takie tamPrzyjemnie jest.
Aha, dzisiaj udało mi się zarezerwować pokoje nad morzem, więc już postanowione, jedziemy na wczasy do PL, pierwszy raz ;-)
witajcie kochane
przez ta śliczną pogodę niewiele się udzielam na forum bo jakoś nie chce mi się siedzieć w domu przed kompem....
jestem chora i dostałam zwolnienie lekarskie ale na całe szczęście ponoć nie zarażam....
wczoraj była u mnie kupela ze swoją córeczką która jest o miesiąc młodsza od mojej Juli, no i trochę mnie powkurzała....
chyba z 10 razy mówiła cytuję "ale ona mała" no fakt ja już kiedyś pisałam , że jestem niska i Jula chyba będzie po mnie, ale żeby od razu mała- nosi teraz ciuszki na rozmiar 74 jej Blanka nosi już na 86- KURCZę JAK MNIE WKURZA TAKIE PORÓWNYWANIE
i
Stasiek się chyba odchudza, od trzech dni karmiąc go qrwicy można dostać. Ktoś mi go zauroczył czy co. Tak ładnie jadł, a teraz po 4 łyżeczki dziobnięte i koniec. Nic, ani kaszki, ani obiadki, nawet Sinlac o dziwo mu nie wchodzi.
Bo mały przerzucił sie na dietę cyckowa i kompletnie nic nie chce szamać- tłumaczę ,że przez upał.a ja ubolewam nad brakie aparatu
Stasiek się chyba odchudza, od trzech dni karmiąc go qrwicy można dostać. Ktoś mi go zauroczył czy co. Tak ładnie jadł, a teraz po 4 łyżeczki dziobnięte i koniec. Nic, ani kaszki, ani obiadki, nawet Sinlac o dziwo mu nie wchodzi.

:-):-)