Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gagulec to życzę poprawy nastroju![]()

i jeszcze obiad ugotowac.Chce zrobic mezowi niespodzianke i nasmarzyc mu nalesnikow.
nie z Zielonej Góry, jak któraś będzie w okolicach to zapraszamAsiek1000 - czy Ty jestes z Łodzi?

Butki zaczepiste a ja jutro idę do sklepu jakieś kupic, a wczoraj dostałam paczuszkę z sukienkami.
*SUPER SUKIENKI S-M NA LATO 2008!!!**WYSYŁKA 6Z (370923050) - Aukcje internetowe Allegro
*SUPER SUKIENKI S-M NA LATO 2008!!!**WYSYŁKA 6Z (375556685) - Aukcje internetowe Allegro
a co do butków to mam jedną parę bardzo podobne do tych czerwonych, nie są może super wygodne ale świetnie się prezentują

Przydałoby sie i dziękuje.
Kasiu ja nalezę do osób dla których zakupy to raczej zło konieczne. Choć nie ukrywam miewam dni, w których zakupy wpływają łagodząco na mój nastrój- ale rzadko.
Agulka super sukieneczki
nie ma tygodnia żeby sobie jakieś szmatki lub kosmetyku nie kupiła, dobrze że P jest pod tym względem bardzo wyrozumiały.. dzisiaj też wyskoczyłam z rana na solarium i przy okazji kupiłam sobie nową sukienkę:-)