Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobranocdziwne to z tym bialkiem... a co z dokarmianiem mlekiem modyfikowanym, kiedy maminego mleka brak?![]()

Jak byłam dzisiaj u okulisty to Zuzia była u teściów i jak po nią przyjechałam to pytam czy mała raczkowała na co teściowa zrobiła zdziwioną minę bo wyszło na to że nawet nie miała okazji spróbować -była przez 2 godziny na rączkach
Moja mama jeszcze bardziej mnie denerwuje bo bo non stop Zuzke stawia i chwyta pod paszki zwłaszcza jak ktoś jest co mnie doprowadza do pasji a ona się tylko śmieje że jestem nienormalna jeszcze trochę i na prawdę puszczą mi nerwy...![]()
na szczęście Kuba już nie chce być na rękach bo wygina się i płacze chcąc na podłogę. 

nawet nie wiem czy Kuba już spał jak ja odleciałam. Nie było chyba nawet 21. O 5.30 Kubuś zrobił mi pobudke na mleczko a ja zdezorientowana gdzie to dziecko jest
serio myślalam, że spadł z łóżka dlatego płaczę, ale nie odwaracam się a on stoi w łóżeczku i pokazuje na mnie palcem :-) teraz mały skodru śpi, a raczej budzi się.
Jak byłam dzisiaj u okulisty to Zuzia była u teściów i jak po nią przyjechałam to pytam czy mała raczkowała na co teściowa zrobiła zdziwioną minę bo wyszło na to że nawet nie miała okazji spróbować -była przez 2 godziny na rączkach
Moja mama jeszcze bardziej mnie denerwuje bo bo non stop Zuzke stawia i chwyta pod paszki zwłaszcza jak ktoś jest co mnie doprowadza do pasji a ona się tylko śmieje że jestem nienormalna jeszcze trochę i na prawdę puszczą mi nerwy...![]()

;-)
sama byłam zdziwiona jak któregoś razu pokazał na mnie palcem ;-)

;-)
Bawił się

Ja nie mam czasu biegać z nią po każdym kęsie czekolady i myć jej ręce