reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Czy wasze dzieci też stają przy wszystkim co się tylko da :szok: normalnie ostatnio nie mogę ujarzmić mojego małego tajfunka łóżeczko już nie służy do spania tylko do stania....

Mój Stasiek z pasją wstaje nawte przy pomocy mojej spódnicy :tak:

I to u nas jest najgorsze :tak: Zwłaszcza dla mojej mamy której powierzam Bartka na te parę godzin. Mama porusza się na kuli,choć powinna na dwóch ale gdzieś jest gorzej z lewą nogą. A mój Bartek upatrzył sobie moją mamę i do tej drugiej w ogóle nie chce chodzić bo jest wrzask :crazy: No i nieraz mama ma z nim utrapienie bo jest upierdliwy i ciągnie,trzyma ją za spódnicę i tak idą np.z kuchni do pokoju:tak:
Może po sierpniu (po operacji) już będzie mogła chodzić mniej więcej to w tym roku pójdę już do pracy a strasznie bym już chciała :tak:

Kasia co Ty robisz tak z rana????? Spać nie możesz,czy Kubuś się przebudził????

Moja Olka jeszcze spi ale Bartuś przed chwileczką się obudził więc kończę;-)

reklama
aaaaaaaaa, a Olafowi to jeszcze niektorzy na targu itp daja truskawki albo jablka i pozniej jest 30 minut placzu bo on to chce.
Etka, no to jest wnuczek prawdziwy ;)
Nuska, od 5 lat? no niezle. Chociaz jakos to wykorzystalas hehe ? :p

a Olo sobie znalazl nowa frajde. Szuka chodaka, staje przy nim, lekko popycha i tak zwiedza sam caly dom. I skubaniec na stopnie i schody mi wchodzi. a wszystkie zabezpieczenia rogog pourywal..

witajcie kochane nie było mnie pare dni i mam zaległości nie od odrobienia:-:)-:)-(
wczoraj była z Julia u lekarza ale o tym napiszę w odpowiednim wątku:-)
dobra uciekam ale jeszcze tu dzisja wrócę:tak:

wchodzę na inne wątki i jestem przerażona bo tyle naprodukowałyście, że tam też nie jestem wstanie nadrobić zaległości:szok::szok: musicie mi wybaczyć:confused::happy2:

Tylko nie myślcie,że już wstałam:-D
Wika ma taki dziwny głos odkasłuje od ktrani i ma chrypkę zapisany ma eurespal i kropelki do oczka na tą ropkę
Jak pije ten cudowny Eurespal? Kiedyś mieliśmy to i rzygał tym dziadostwem,że hej!

JUPI!!!!!!!!
Na 100% pojedziemy w niedziele na WIEEEEEEEEELKIE zakupy, kasa zebrana, ide obczajac katalogi z mebelkami, piekarnik tez musze kupic, bo tutaj mamy jakis stary, gazowy, w ktorym boje sie cokolwiek robic , wiec nie robie. A juz mnie roznosi, zeby cos upiec. No i Mandy moze hustawke kupimy i jakies ciuchy by mi sie przydaly nowe...jak ja KOCHAM takie zakupy :-) ;-)
To będzie piękna niedziela:tak: My też mamy w planach zakupy. Jedziemy na giełdę po spodnie, buty, pewnie skapnie mi się jakaś kiecka i bluzka;-) A i może fundne sobie nowe firany,bo słyszałam,że są fajne z takich zwykłych z 5zł. Muszę zobaczyć

Melduje się z rana!
Troche poczytałam na dzisiejszy egzamin, ale cienko, cienko:baffled: no ale do 18 to może jescze przeczytam reszte:confused:
Stanie to też norma, łapie się wszystkiego co idzie spodni, nóg, rączek od mebli
Pczytam wieczorem co nastukacie:tak:

Jak pije ten cudowny Eurespal? Kiedyś mieliśmy to i rzygał tym dziadostwem,że hej!

To będzie piękna niedziela:tak: My też mamy w planach zakupy. Jedziemy na giełdę po spodnie, buty, pewnie skapnie mi się jakaś kiecka i bluzka;-) A i może fundne sobie nowe firany,bo słyszałam,że są fajne z takich zwykłych z 5zł. Muszę zobaczyć
U nas było tak samo i w końcu skończyło się na antybiotyku.
Życzę udanych zakupów zapowiada się na to że poszalejesz:-)

reklama
Wpadlam sie przywitac!
Dzis dzien bedzie mi sie slimaaaaaaaczyl, bo M bedzie dzis pozno w domu, prawdopodobnie pojawi sie ok 10 wieczorem :( Tyle ma pracy, ze musi pokonczyc. Ale zbieramy na wycieczke w grudniu :-) cos za cos :-) A w tv nudaaa, pokazuja urodziny krolowej elzbiety rany...ja wam mowie...W Pl narzekalam, ze ciagle gadaja w tv o tym samym, ale tam przynajmniej COS sie dzialo, a tu nuuuuuuuda.

Do góry