Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) wiecie jak to jest...
Co ja ci będe wychwalać Hani wspaniała z niej dziewczynka
:-) Najbardziej boli jak ktoś krzywdzi najbliższych.
Od takich przyjaciół chroń nas Panie, a z wrogami damy sobie radeCzekaj, zapytam męża...szkoda jakby ktos wiedzial to niech napisze
i nie chodzi mi nawet o sam fakt przebicia bo to można jakoś przeżyć bo teraz są pistolety i nie jest to aż tak bolesne ale takie dzieci są bardzo ruchliwe za niedługo pójdą do przedszkola i o wypadek nie trudno (mój szwagier pracuje na pogotowiu i często ma takie przypadki). Jak Zuzia będzie już bardziej rozumną istotą i będzie chciała sobie przebić uszy to nie ma problemu a teraz niech wszyscy mówią że mam ślicznego "chłopczyka" szczerze mówiąc nawet mnie to śmieszy . To oczywiście tylko moja opinia każdy może postępować ze swoim dzieckiem jak chce.To mężczyżni rozsiewają takie plotki...tak sobie myślę dziewczyny, że przecież się nie znamy ( w większości) jesteśmy dla siebie obce a tak solidarnie "stajemy za sobą" coś pięknego... a mówią, że kobiety nie potrafią się dogadać;-)