Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maciuś urodził się w 38 t.c.
A Zuzia przecież sama się już super przemieszcza, nie musisz jej nosić;-)
Nie pekaj malenka...ja chetnie wrocilabym do czasow sprzed miesiaca gdzie moj spokojny Stasiulek siedzial sobie W JEDNYM MIEJSCU i ladnie sie bawil...a teraz to Stas pedziwiatr...spi cwaniaczek z podkulonymi nozkami z twarza wbita w materac...zadziwiajaceA Zuzia przecież sama się już super przemieszcza, nie musisz jej nosić;-)

Smacznego po tych przejściach należało Ci sięa ja zjadlam 4 WIELKIE kremowki, a co tam!CIasto francuskie przelozone bita smietana i dzemem!Rany!Ale to przez @ mam taka chcice...raz na miesiac mozna zaszalec!
zapraszam do siebie na ciasteczko
![]()

Wiecie, ostatnio mam znów doła odnośnie Maciusia. Tzn. obwiniam się o wszystko co jest z nim nie tak. Począwszy od okresu ciąży i przedwczesnego porodu. Z mojej winy, bo nie wyleczyłam zęba i wdała się infekcja. Jak patrzę na Maciusia to mi się płakać chce:-zawstydzona/y:

nie jesteś sama głowa do góry Maciuś jest szczęśliwy że ma taką mamę kiedyś Ci to powie..
super mama super Maciuś i tego się trzymamy!!!!!!!

i tego się trzymamynie takie zadziwiające, u nas taka pozycja do spania to norma:-)zenada, masakra...mowie o meczu. Udalo mi sie obejrezc na necie bo nie mam polsatu...eeeh
Nie pekaj malenka...ja chetnie wrocilabym do czasow sprzed miesiaca gdzie moj spokojny Stasiulek siedzial sobie W JEDNYM MIEJSCU i ladnie sie bawil...a teraz to Stas pedziwiatr...spi cwaniaczek z podkulonymi nozkami z twarza wbita w materac...zadziwiajace
A Macius ma swoj czas i o swoim czasie niepostrzezenie zacznie swoje swawole![]()
Już myślałam,że niedoczytam.
Po co wogóle takie publiczne wyzwiska? Dzicinada
Celowo kopie różne rzeczy. Jak coś mu nie pasi to macha łapami, nogami i rzuca się