Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

spróbowalam go zostawić tak jak pisala Majandra dalam go do zabawek to placz a najedzony dupcia czysta a on caly na nie
meczylam się z nim 1,5h i wkoncu usnol bujany w wózku
już mam na dzisiaj dość maly tyran mi w domu rośnie
Mój zasypia tak samo, w ciágu dnia i wieczorem jest kladzony do lozeczka poglaskany i zasypia po 5 minutak, za to o 1 w nocy budzi sie z rykiem i koniec, codzinnei punkt o 1.Ale z usypianiem nie mam problemow. Odkad sie urodzila nauczylismy ja zasypiac...metoda....wsadz do lozeczka, poglaszcz, pocaluj i zostaw :-)

I tak jest do tej pory. Jak nie chce spać to powierci się albo tak jak wczoraj przez godzinę próbował wstać
Ale nie biorę go na ręce. Chyba,że się mały histeryk rozryczy to wyjmę go trochę pogadamy sobie, potulimy się,ale bez wygłupów jeśli jest wieczór,a w ciągu dnia dostanie zabawki i tak padnie wśród nich. 

A czy dobrze zrozumialam ze podlozylas Matyskowi jakas podpaske albo wkladke?
A wczoraj nagle nam zniknela.Wszedziej jej szukalismy i nic juz myslalam ze uciekla i po kocie.A tu zagladam do lozeczka Angelki a tam kto?
A ...najlepsze bylo to ze od godziny 8 czekalam 3 h na przyjecie w koncu zasiadlam w fotel;u a doktor poinformowal mnie ze bede materialem dla studentki na zaliczenie egzaminu praktycznego....Miala utrudniona sytuacje bo bidulka nmie wiedziala jaki anrtybiotyk moze przepisac karmiacej...kiwalam jej ze augmentin ale byla tak zdenerwowana ze patrzala prosto w ziemie..Enia - dwójki dzieci to ja sobie w ogóle nie wyobrazam.... Chyba bym sie musiala sklonowac

, a rozhisteryzowana ośmiolatka to gorzej niż zgraja Talibów
można by ją stosować jako broń bilogiczną
potrafi ogłuszyć