Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i w końcu dostałam @ więc tylko czekajcie na nowy suwaczek u mnie, już wiemy kiedy celować ;-);-);-)
Oskarek nie wygląda na skorego do raczkowania. Nadal nie specjalnie się obracaNie mam pojęcia dlaczego. Miał kilka dni że obracał się z brzucha na plecy, a teraz to mu przeszło. Najbardziej lubi siedzieć, ale sam nie siada
Trochę mnie to niepokoi, może wybrać się do lekarza?
no nie bądź taka poczekaj na mnie 
mam mieć troje dzieci syna i dwie córki jedną po drugiej i ogólnie będę dużo podróżować (nie lubię latać samolotem) i mam mieć szczęście ja we wróżby nie wierzę a tą moją jednorazową przygodę traktuję jako zabawę.

. zaczela od proby na 2 stopniach, a teraz juz przejdzie do polpietra. oczywiscie z asekuracja, ale praktycznie bez pomocy.Nie wiem czy mam sie martwic czy nie ale od kilku dni pieluchy Staska sa podejrzanie lekkie...nie mam na mysli ciezszej artylerii tylko siusiu. A pije nawet wiecej niz wczesniej, kupole robi przykladne...wiec dziwne.