hruda
Fanka BB :)
uuu ale pustki...nawet sprawdzilam i wszytskie jestescie offline..no coz
Gabids - moze bedziemy jakis czas sasiadkami:-)...bo J zlozyl oferte work w Nothingham, jesli sie uda (choc powinno, bo to wprost jego profil a on ma 3 letnie doswiadczenia)...moze tam sie przeprowadzi...a ja z nim, przynajmniej na jakis czas:-). Oj trzymam kciuki zeby sie udalo bo z ta jego obecna praca to sama udreka
atk to bedzie mozna zaplanowac wiele kwestii i byc dluzej ze soba...

Gabids - moze bedziemy jakis czas sasiadkami:-)...bo J zlozyl oferte work w Nothingham, jesli sie uda (choc powinno, bo to wprost jego profil a on ma 3 letnie doswiadczenia)...moze tam sie przeprowadzi...a ja z nim, przynajmniej na jakis czas:-). Oj trzymam kciuki zeby sie udalo bo z ta jego obecna praca to sama udreka
atk to bedzie mozna zaplanowac wiele kwestii i byc dluzej ze soba...

, kazał przyjechać na drugi dzień i wtedy kolega poradził sobie igłą, zapisał antybiotyk i już Majka była dzielna ale co ja się strachu najadłam to moje

:-(pocieszam się tym, że studia można zacząć w każdej chwili nie ma limitu wieku.
Czy sama robisz te pasty z cieciorki/wegetariańskie? Co do wędzonych ryb, to ja właśnie słyszałam niepochlebne opinie. Kiedyś trochę ich jadałam. Bardzo lubiłam szprotki w oleju.Teraz u mnie z rybami jakoś słabiutko. A jeżeli już to smażona panga. Muszę się poprawić. Co jeszcze na śniadanie proponujesz? Może jakieś białe, twarożkowe serki? A te sery brie to jakieś wykwintne jadasz? Ja dziś zrobiłam takie mini zdrowe zakupy, w tym ser brie Turek. Rzadko go jadam i tak naprawdę nie wiem czy on taki prawdziwy brie jest.
A nabiał w ogóle jadasz? Jakieś jogurty, kefiry? Co jeszcze... Aha,sałatki jak robisz to z jakimś sosem, np. vinegret czy na sucho? Ojej, ale Cię pytaniami zawaliłam