30Agulka
Wrześniowe mamy'07
30 zł. Niedużo, nie?
Z netu 9 podaj adres) czy sama pofatygowałaś się do empiku. :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
30 zł. Niedużo, nie?
Żartujesz?Z netu 9 podaj adres) czy sama pofatygowałaś się do empiku. :-(
empikfoto.pl - Internetowe Laboratorium Cyfrowe Trzeba się zarejestrować. I wybrać na górze fotogadżety. Można wybrać odbiór osobisty lub przesyłkę. Zdjęcie powinno mieć dużą rozdzielczość, powyżej 3500x2300.Ja kiedyś, za czasów licealnych, odżywiałam się super zdrowo. Mięsa wcale nie jadłam prze 3 lata. Rodzice fundowali wszystko co chciałam, bo inaczej nic nie jadłamMajandra ale Cie wzielo na zrowa kuchnie,ale to dobrze.A ta paste cieciorkowa czyli Humus co Hruda wspominala tez uwielbiam.Mozna samemu ja zrobic miksujac ceciorke z puszki i dodac soku cytrynowego,oliwki jak ktos lubi to czosnek.Mniam
A ja wlasnie zajadam sie chipsami bananowymi.
Wcinałam soję, soczewicę, mnóstwo kiełków itp. No, ale poznałam mojego męża i .... jak się domyślasz, wszystko na marne
:-(. Teraz chcę wrócić choć trochę do tamtych czasów, bo czuję się ostatnio taka zaśmiecona. Inaczej tego nie nazwę.
O, dzięki za cynk:-)Koło biblioteki narodowej jest knajpka libańska i mają też tam sklep możesz tam kupić humus i wiele innych pysznych rzeczy .

Oj, szkoda.Wesele jak narazie jedna wielgachna porazka, a tak chcialabym sie wreszcie dobrze wybawic.![]()

Koleżanka mi podpowiedziała, że jakiś żartobliwy prezent w stylu książki Kamasutry.