majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Aleś mi smaka narobiła.dobra jest też pasta z bakłażana.

Tak, tabule też jadałam. Raz nawet z miętą. Uwielbiam kuskus.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aleś mi smaka narobiła.dobra jest też pasta z bakłażana.
Dziewczyny jakims dziwnym językiem mówicie. Nie znam takiego jedzenia o którym piszecie. Naprawdę jestem zielona.Bardzo lubiliśmy tam chodzić jak będę w Wa-wie to muszę się tam wybrać i zrobić małe zapasy .
Majandra jeżeli chcesz sama zrobić humus to oprócz tego co napisała Gabids dodaje się jeszcze mleczko sezamowe (zapomniałam jak to się nazywa) też jest w tym sklepie ale lepiej kupić gotowy humus ale nie z puszki tylko na wagę dobra jest też pasta z bakłażana. Jeżeli chodzi o kuchnię libańską to ja uwielbiam sałatkę tabule jest bardzo zdrowa ale na pewno znasz.
Bo mówimy o niepolskiej kuchni, ale o arabskiej.Dziewczyny jakims dziwnym językiem mówicie. Nie znam takiego jedzenia o którym piszecie. Naprawdę jestem zielona.![]()
Objawów nie mam. Tylko obawy. Jak będzie jakaś apteka jutro otwarta, to muszę to sprawdzić, bo spać nie będę mogła.Majandra obawy czy objawy? Ciaza?
Objawów nie mam. Tylko obawy. Jak będzie jakaś apteka jutro otwarta, to muszę to sprawdzić, bo spać nie będę mogła.![]()
Wolałabym nie, ale nie dlatego, że nie chcę w najbliższych miesiącach dziecka, to nie jest taki problem, tylko chodzi o to, że nie najlepiej się ostatnio traktowałam: kawa codziennie, nawet kilka, zero witamin, nie mówiąc już o kwasie foliowym, diety, ćwiczenia, alkoholoj majandra obyś suwaczka nie musiała zmienic.;-)
He, he, marzec by mi odpowiadał. Sama jestem z marca. Ale poważnie, chodzi o to, że cholewcia, nie pamiętam kiedy miałam @. Ale na pewno w maju. Zapomniałam zapisaćMajandra marcowa mama09;-)