Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nieAtruviell, rozumiem Twoją złość. Bardzo mi przykro. A ten drugi wózek kupiliście w tym samym sklepie? Mam nadzieję, że nie.
Justyna, a Ty się sama nie rozliczałaś? Nie wiesz ile dostaniesz?
To zależy kiedy się rozliczałaś bo my zwrot dostaliśmy dzisiaj , z czego W wydał od razu 500zł a ja żeby nie być gorszą kupiłam sobie buty :-)
Mam pytanie do bardziej znających się, jest jakiś powód, dlaczego mogę nie dostać zwrotu za Mateusza ze Skarbówki?? Dostałyście już?
Witajcie!
Izabela witaj z powrotem fajnie ze wakcje sie udaly:-)
jedyne co lubie to kuchnie japonska zupe miso albo z soi, sushi, tempure i nawet tofu to moge jessc na kilogramy

nawet nie wiesz jak tęsknię za dobrym sushi:-(pewnie dostałamJustyna, a dostałaś kopię PITu od osoby co Cię rozliczała? Powinnaś dostać.
muszę poszukać
;-)No i znow mnie czeka Angolandia ehhh
...a podobno wszedzie lepiej niz u nas

Ja gotowke tez dostalam i wydalam prawie cala na bilet do J - lecimy 13 sierpnia choc mialo byc 9. Dopiero wtedy gdyz mam pewne zobowiazania i nie wypada z geby robic cholewe...;-)No i znow mnie czeka Angolandia ehhh
Majandra - jedna kreseczka jak sie somyslam cie cieszy na razie , prawda?;-):-)
Atru - no niewesola historia..i to nie w Polsce sie okzazuje...a podobno wszedzie lepiej niz u nas
Sushi...znacie jakis sposob na domowe przygotowanie tej pysznosci?![]()
Sushi...znacie jakis sposob na domowe przygotowanie tej pysznosci?![]()
a dostalismy juz dawno temu.