Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam cos takiego wielkosci zapalki tylko plaskie pod skora na przedramieniu.Jaki implant? To jakaś wkładka hormonalna,czy cos takiego?
O takim cudeńku nie słyszałamMam cos takiego wielkosci zapalki tylko plaskie pod skora na przedramieniu.
I na jak długo to wystarcza? Pewnie drogie,co?Starcza na 5 lat,ale zalecaja wymiane po 3.A mam to za free bo anty w uk jest za darmo.O takim cudeńku nie słyszałamI na jak długo to wystarcza? Pewnie drogie,co?
Bilety miejsca stojące 120 zł, lepsiejsze 200 zł. Mozna kupic w Palacu Kutury i Nauki albo via www.Adamiakjazz.pl.ale poki co opcja zakupu przez net nie jest jeszcze aktywna. To jest domniemam hormonalna sprawa..i powoduje zanik okresu?Mam cos takiego wielkosci zapalki tylko plaskie pod skora na przedramieniu.

Brzmi sensownie ale...bez dzieci prawda? bo i jak, troche szkoda. A ty Carioca jedziesz z 3Maista czy Lodzi bo mozna sie kopsnac razem to i paliwo bedzie do podzialu, wiec taniej...Alicia mi wisi kalafiorem ale koncerty to zupelnie inna sprawa. PomyslimyWitam po dlugiej nieobecnosci, spowodowanej prozaicznym brakiem netu :-( Od razu przejde do rzeczy. 15 pazdziernika na Torwarze jest konert Alicii Keys, moze bylby to dobry czas i miejsce na spotkanie Bebonów? Po koncercie moglybysmy zrobic sobie Warsaw by nightBilety miejsca stojące 120 zł, lepsiejsze 200 zł. Mozna kupic w Palacu Kutury i Nauki albo via www.Adamiakjazz.pl.ale poki co opcja zakupu przez net nie jest jeszcze aktywna.
Ja bede napewno, Nuska, Hruda - udaloby Wam sie? Namawiam wszyyyystkie Bebony!