Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Do prania wkładasz takie piłeczki rzepowe. Wiem,że Bon Prix ma takie coś.To jest domniemam hormonalna sprawa..i powoduje zanik okresu?
Brzmi sensownie ale...bez dzieci prawda? bo i jak, troche szkoda. A ty Carioca jedziesz z 3Maista czy Lodzi bo mozna sie kopsnac razem to i paliwo bedzie do podzialu, wiec taniej...Alicia mi wisi kalafiorem ale koncerty to zupelnie inna sprawa. Pomyslimy
Znacie jakis domowy sposob, za wyjatkiem maszynki, usuniecia "kulek" na ubraniach z welny?![]()
Powinnam sie juz polozyc bo jutro o 6.oo pobudka - idziemy na te ugs badajace czy Stas ma refluks czy nie. Chyba wolalabym zeby wykazalo ze ma, bo na to sa specjalne tabletki ktore szybko eliminuja problem...a tak to sie bidulek meczy...i mama ze sciereczka za nim![]()
oj, wspolczuje
julitka ulewalal baaardzo obficie, wszedzie chodzilam zpielucha tetrowa za nia,a czasem to jedna nie pomagala. jednak tak gdzie ok.7-8 m-ca jej to minelo-uufff. meczace to jak cholera!
Wlasnie cos takiego chcialam dla malej.A co do spotkanka to moze podaj mi swoj tel. na priva bo nie bede miala dostepu do neta.A ewentualnie gdzie moglybysmy sie spotkac? W parku Brodnowskim?