Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

ja wylicytowalam 60 zika...a nowy w sklepie chyba 100hruda, stolik rewelka!! ile takie cudo kosztuje?
Donkat- wlasnie sie zastanawialm co z toba, bo jestes chyba najaktywniejsza z aktywnych hehe..a wlasnie, co w sprawie pracy P? jak tam z szefostwem? jesli moge pytac...
Laseczki, pytajnik znow pyta;-)
Podejrzewam ze wiekszosc wrzesniowych tatusiow kapie swoje maluszki ale! czy takze je mascikuje, karmi i oporzdaza az do polozenia do wyrka czy rczej wam przekazuje i reszte robicie wy? pytam sie bo zmaierzam wprowadzic zmiany![]()

"mascikuje" troche minelo zanim rozszyfrowalam to slowo
u nas sprawa wyglada tak- jak tata jest w domu i kapiemy malego w malej wanience to: tatus kapie, tatus mascikuje, karmi i oporzadza; jak sie kapia razem w duzej wannie to ja mascikuje, karmie... (choc czasami tatus zdazy wyjsc z wanny i to on daje jesc) no a jak tatus w pracy to wiadomo- nie mam wyjscia.
a wlasnie jak wyglada u was kapiel? u nas koszmar- od jakiegos czasu piotrus tylko tylek zamoczy i hop! na nogi! niczym nie chce sie bawic tylko caly czas chce stac.
i jeszcze jedno- jak czesto myjecie dzieciom glowki? nadal codziennie?
Mam na mysli co potem, czy po kapieli tez wyciera, ubiera, karmi i kladzie do lozeczka?Mój mi towarzyszy w czasie kapieli.
A jak ty myslalas...Stanislaw wciaz stoi...ale przynajmniej moge mu dupke [o legalu wyszczypaca wlasnie jak wyglada u was kapiel? u nas koszmar- od jakiegos czasu piotrus tylko tylek zamoczy i hop! na nogi! niczym nie chce sie bawic tylko caly czas chce stac.
i jeszcze jedno- jak czesto myjecie dzieciom glowki? nadal codziennie?

;-)
- nazywam to "pelne zanurzenie") co 3 dzien.