30Agulka
Wrześniowe mamy'07
i w tym problem, bo mi sie podoba a czy założę to inna sprawa.ladnie do tego jakies szpileczki pod kolor bluzeczki ale kochana to tobie sie musi podobac i ty musisz sie w tym dobrze czuc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i w tym problem, bo mi sie podoba a czy założę to inna sprawa.ladnie do tego jakies szpileczki pod kolor bluzeczki ale kochana to tobie sie musi podobac i ty musisz sie w tym dobrze czuc![]()
no nie , ale cos do Kościoła tez muszę miec, skoro moja mała modelka zawsze zakłada sukienkę lub spódnicę.mi się ten zestawik podoba ale to chyba nie na potancówke![]()
niewiem jak jest u was ale u nas jest taki zwyczaji ze nigdy nie odprawia sie urodzin predzej niz wypadaja![]()
Super bynajmniej się z nim nie nudzisz :-):-)Nie wyrabiam już z moim mężem, on nawet jak jest poważny to żartujeRozmowa sprzed chwili: wchodzę do kuchni i widzę, że nalewa sobie do kubka wodę prosto z kranu. Mówię, żeby nie pił wody prosto z kranu, zaraz zrobię herbatę. A on na to, że nie pije z kranu tylko z kubka
Z Maciusia apetytem też już nie wyrabiam. Już nie daje nam spokojnie zjeść, on musi to co myNawet jak jest tuż po obiedzie
![]()
No tak wyszło że w rozjazdachale nawet się cieszę bardzo chciałam nad polskie morze bo jod itd ale co tam przynajmniej Zuzka popluska się w wodzie bo w Bałtyku to nie bardzo
jedziemy samochodem właściwie od nas na Chorwację jedzie się tyle co nad polskie morze więc myślę że będzie ok
Byłam u lekarza i wszystko właściwie ok tylko Zuzka mogłaby mieć lepszą morfologię ale dostałam przepis na jakąś miksturę która ma dużo żelaza
pytałam też co z mlekiem po odstawieniu od piersi i dowiedziałam się że jeżeli będzie jadła kaszkę jogurty i biały ser to nie musi pić mlekapodobno roczne dziecko nie potrzebuje już tyle białka bo powinno go dostawać także w mięsie i warzywach i ogólnie rodzice mają tendencje do przebiałkowywania dzieci (???) trochę mnie to z dziwiło ale inne lekarka mojej kuzynce powiedziała to samo
hej. Ja tez jestem, ale mąż próbuje mnie upic.
Wiecie co < dziś córcia bardzo prosiła abym zakładała spódnice, czy sukienki, nawet dziś chciała mi kupic czerone szpilki.
Głupi mi, bo ona lubi eleganckie kobiety, ja też , ale lubię na takie patrzec a nie sama się tak ubierac, ja preferuję styl sportowy. Qrcze dla Mai będę musiała coś takiego kupic.
Justyna gdzie jesteś . Mam pytanko. Wiem ,że masz bzika na punkcie butów. Czy kupowałaś z allegro i czy były dobre i warte zakupu?????????
nie licząc klapek bo wtedy to 13 ;-):-) ale pewnie Justyny i tak nie przebije 

a co do kupna butów na allegro bałabym się bo but musi dobrze leżeć (czytaj być wygodny)Wszelkie moje oglądactwo butowe kończyło się na ...oglądaniu. Jednak butów w ciemno nie kupię. Muszę przymierzyć.Justyna gdzie jesteś . Mam pytanko. Wiem ,że masz bzika na punkcie butów. Czy kupowałaś z allegro i czy były dobre i warte zakupu?????????
Też tak mam. Podoba mi się jakiś ciuch,ale niekoniecznie na sobiei w tym problem, bo mi sie podoba a czy założę to inna sprawa.