hruda
Fanka BB :)
Dzien dobry
Shinead - i ode mnie wszelakiej radosci, pomyslnosci szczescia i milosci!!!!!
Agulka - jaki odwyk? co on sobie wyobraza;-)

...w sumie, ja tez w polowie na odwyku jakby bo maz kusi, nagabuje hehe
Majandra - pomysl z watkiem git...ja wkleje poootem bo na kompie JJ nie moge znalezc zdjec...niczego nie moge znalezc
A moje dziecko dzis aniol - tfu tfu
spokojny, wesoly...i juz kila razu udalo mu sie przejsc bez podporki.
Musze sie wam pozalic;-)..wlasnie skonsumowalam ten obrzydliwy angielski chleb, fakt ze niby pelnoziarnisty ale daleko mu do naszej poczciwwej grahamki...nie maja tutaj moich paneli ( pieczywo chrupkie) to Stas i ja jemy takie...wiecie jaka to dla mnie kara?

Udanej soboty laseczki!!!
Shinead - i ode mnie wszelakiej radosci, pomyslnosci szczescia i milosci!!!!!
Agulka - jaki odwyk? co on sobie wyobraza;-)

...w sumie, ja tez w polowie na odwyku jakby bo maz kusi, nagabuje hehe
Majandra - pomysl z watkiem git...ja wkleje poootem bo na kompie JJ nie moge znalezc zdjec...niczego nie moge znalezc

A moje dziecko dzis aniol - tfu tfu
spokojny, wesoly...i juz kila razu udalo mu sie przejsc bez podporki.Musze sie wam pozalic;-)..wlasnie skonsumowalam ten obrzydliwy angielski chleb, fakt ze niby pelnoziarnisty ale daleko mu do naszej poczciwwej grahamki...nie maja tutaj moich paneli ( pieczywo chrupkie) to Stas i ja jemy takie...wiecie jaka to dla mnie kara?

Udanej soboty laseczki!!!
i nic sie nie chce
zasnął i mam nadzieję, ze chociaż godzinę pośpi. PO za tym już drugi dzień nie byliśmy na spacerze- bo deszczysko niesamowite i może dlatego tez mały robi jazdy. Na dokładkę M jedzie dzisiaj do Berlina i cały wieczór go nie będzie

Mam ich w szafie więcej niż par spodni. Uważam, że dodają kobiecości, a poza tym dobrze się w nich czuję. Najlepiej takich ciut za kolanko.
Poza tym pogoda straszna.. ciemno, szaro i non stop leje, tak że my też już drugi dzień bez spacerku:-(