reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzien dobry
Shinead - i ode mnie wszelakiej radosci, pomyslnosci szczescia i milosci!!!!!
Agulka - jaki odwyk? co on sobie wyobraza;-):-p:laugh2:
...w sumie, ja tez w polowie na odwyku jakby bo maz kusi, nagabuje hehe
Majandra - pomysl z watkiem git...ja wkleje poootem bo na kompie JJ nie moge znalezc zdjec...niczego nie moge znalezc:oo2:
A moje dziecko dzis aniol - tfu tfu:huh: spokojny, wesoly...i juz kila razu udalo mu sie przejsc bez podporki.
Musze sie wam pozalic;-)..wlasnie skonsumowalam ten obrzydliwy angielski chleb, fakt ze niby pelnoziarnisty ale daleko mu do naszej poczciwwej grahamki...nie maja tutaj moich paneli ( pieczywo chrupkie) to Stas i ja jemy takie...wiecie jaka to dla mnie kara?:dry::rofl2::laugh2:
Udanej soboty laseczki!!!

reklama
Witam:-)
Shinead i od nas wszystkiego naj naj naj
U nas pogoda kompletnie do dupy:-(:no::no: i nic sie nie chce:zawstydzona/y:
Mały po godzinnym show :crazy: zasnął i mam nadzieję, ze chociaż godzinę pośpi. PO za tym już drugi dzień nie byliśmy na spacerze- bo deszczysko niesamowite i może dlatego tez mały robi jazdy. Na dokładkę M jedzie dzisiaj do Berlina i cały wieczór go nie będzie:no::no:

A i Majandra pomysł z nowym wątkiem- pierwsza klasa.
Ja natchniona poszukiwaniami spódnicy przez Agulkę idę oddać sie podobnej czynności :-)
Miłego sobotniego popołudnia.papa

Dziękuję za życzenia:-)
Trzydzieści lat minęło jak jeden dzień, lalala:sorry2::baffled:

Co do spódnic to ja bardzo chętnie:tak::-D Mam ich w szafie więcej niż par spodni. Uważam, że dodają kobiecości, a poza tym dobrze się w nich czuję. Najlepiej takich ciut za kolanko.
Gagulec-mój mały też ma dziś dzień marudera, nie potrafi się na niczym dłużej skupić i sam nie wie czego chce:wściekła/y: Poza tym pogoda straszna.. ciemno, szaro i non stop leje, tak że my też już drugi dzień bez spacerku:-(

Shinead wszystkiego naj, naj, naj,,, cieszę, że masz już te 30 na karku, bo nie czuję się już tak osamotniona.:-D

A ja wylukałam taki zestaw i mąż mocno namawia bym kupiła, a jak nie to on je dla mnie zamówi:szok::-D
Rybaczki już kupiłam

Świetna bluzka + pasek gratis. M (413213845) - Aukcje internetowe Allegro

MODNE RYBACZKI DO KOZAKÓW SATYNA CZARNE 38 M !!! (418824969) - Aukcje internetowe Allegro

BOSKIE SZPILKI Z KLAMRA ciemny bordo (51711-28) 39 (417456140) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Majndra gratuluje pomysłu na nowy wątek. Strzał w dychę.
Majandra - pomysl z watkiem git...
Dobry pomysl z tym nowym watkiem na zamknietym.
A i Majandra pomysł z nowym wątkiem- pierwsza klasa.
Dziękuję, dziewczyny. Cieszę się, że Wam się spodobał:-).
Shinead wszystkiego co najlepsze samych dobrych dni oraz dużo radości w przypływie miłości tego wszystkiego z okazji wczorajszych urodzin życzy Nuśka i Igor:-):-):-)
Przyłączam się do życzeń. 30 lat. To już sędziwy wiek:-D;-)
Musze sie wam pozalic;-)..wlasnie skonsumowalam ten obrzydliwy angielski chleb, fakt ze niby pelnoziarnisty ale daleko mu do naszej poczciwwej grahamki...nie maja tutaj moich paneli ( pieczywo chrupkie) to Stas i ja jemy takie...wiecie jaka to dla mnie kara?:dry::rofl2::laugh2:
Udanej soboty laseczki!!!
Niestety miałam przykrość próbować tego paskudztwa:sorry2:
U nas pogoda kompletnie do dupy:-(:no::no: i nic sie nie chce:zawstydzona/y:
Mały po godzinnym show :crazy: zasnął i mam nadzieję, ze chociaż godzinę pośpi. PO za tym już drugi dzień nie byliśmy na spacerze- bo deszczysko niesamowite i może dlatego tez mały robi jazdy. Na dokładkę M jedzie dzisiaj do Berlina i cały wieczór go nie będzie:no::no:
U nas brzydko,wieje,leje i wszystko co najgorsze.Az nic mi sie robic nie chce.
U nas na szczęście do wieczora ładnie, upał, duchota. Teraz burza i leje.
Co do spódnic to ja bardzo chętnie:tak::-D Mam ich w szafie więcej niż par spodni. Uważam, że dodają kobiecości, a poza tym dobrze się w nich czuję.
Zazdroszczę. Ja mam kilka, ale żadnej nie miałam na sobie więcej niż raz:sorry2:

My dziś robiliśmy urodzinki Maciusia na powietrzu. Chyba się udały, bo wszyscy zadowoleni. Narobiłam się sałatek i bałam się, że nie pójdą wszystkie, ale ledwo co zostało:-D Maciuś świeczki nie zdmuchnął. Ja to zrobiłam za niego;-) Był taki grzeczny. Wcale nie marudził. Nawet jak był śpiący, to zasnął na kolanach u dziadka podczas jedzenia:szok::-D

Ostatnia edycja:
Shinead wszystkiego naj naj najlepszego:tak:;-)

Majandra ten nowy wątek na zamkniętym -super pomysl:tak: my się wpiszemy ale dopiero za miesiąc jak Mateuszek będzie już mial ten roczek:tak:

U nas też pogoda dziś nie bardzo:no: ale podobno od jutra już ma być lepiej:tak::-):-)

Majandra napisz coś więcej o imprezie Maciusia,jakie dostal prezenty itp.
a tak wogóle to Maciuś chyba jutro będzie mial urodzinki prawda? więc pewnie dlatego nie chcial zdmuchnąć tej świeczki:-D

Ostatnia edycja:
Witam i ja ale pogoda brrrr Luandzia Ty się ciesz że mężowi ten urlop przełożyli bo by Cię tu na tej Juracie wywiało :szok: a tak będziesz wygrzewać pupcię na Chorwacji :-):-):-)

A ja dzisiaj spędziłam dzień zakupowo i jestem zadowolona bo "obkupiłam" mojego małego mężczyznę :-):-)

Majandra
jak tam urodzinki jakie prezenciki czekamy na relację z imprezy na wątku o urodzinkach.

Agulka podziwiam Cię że kupujesz ciuszki dla siebie na allegro ja to muszę przymierzyć bo co innego na tych ich zdjęciach a co innego jak się samemu przymierzy ale z tego co widzę Ty raczej robisz udane zakupy więc gratuluję:-):-):-) i czekam z niecierpliwością na prezentację bo ciuszki ładne:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry