reklama

Wrześniówkowe mamy

Piszę,bo znowu zapomnę. Wczoraj w bajce taki był koniec "i jak się domyślacie księżniczka i 2 królewicze żyli razem na zamku długo i szczęśliwie":baffled::szok::-D
Co oni już w tych bajkach wymyślają:crazy:
U nas ząbki są myte elmexem a co do darcia się przy tej czynności to jest zupełnie przciwnie mała to lubi. Choć miała przerwę 2 tygodniową i nie chciała z chiny dać sobie umyć a jak próbowałam wyła odpuściłam i proponwałam co jakiś czas bo nie chciałam żeby na dobre się zraziła i jak widać efekt jest:tak:

reklama
witam kobietki!!!

pol dnia jezdzilam zalatwiac zasdwiadzczenia do wychowawczego i juz bym dzis zlozyla, ale przeciez w ZUS trzeba czekac az 7 dni:szok::szok::szok:co oni tam robia??????????

po obiadku spadam na zakupki do Kowalanki- to taka hurtownia wsyztkiego do domu. jest tanio i duzy wybor. tylko zimno, bo polozone w wielkiej nieogrzewanej hali

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ;-);-);-)

Donkat widzę, że nie tylko my będziemy ubośsi o kilka stów pod koniec roku, za prędkość prawda;-):tak:

oj, p nie moze tego przezyc:no::crazy:

uwielbiam teskty w pracy o jejku jak ty ładnie wyglądasz, ale ty cos wogóle jesz jakt y tego dokonałas
a ja na to że nie wiem i że tak niechcący hheh ale to miłe

wrodzona skromnosc:-D:-D:-D:-D

dawniej nie bylo takich zdobnych frontów, teraz jest tyle sprytnych rozwiązań, np. obrotowy kosz na garnki(choć wydaje mi się,że gdyby w tą szafkę dać pólki to o wiele pojemniejsze by były), różne kosze wysówane. Gdzie tylko chcesz zrobią półeczkę, szafeczkę,a dawniej? Proste szafki, wszystko na 1 kopyto.

zgadzam sie. mam 2 narozne szafki, wjednej polki, w drugiej kosz i ta z polkami mi bardzije odpowiada. o wiele wiecej rzeczy sie tam zmiesci.
nawet ja bym tam weszla:rofl2:

Moje złote dziecko stoi w łóżeczku bez spodenek, je rurki, ogląda teletubisie i gada do nich. Nie mam siły na niego. Na to jego wycie żeby go wyjąć:crazy:

oj, medal za cierpliowsc dla ciebie;-)

Tygrysku po tych zakupach to taka rasowa Tygrysica widzie:tak: grrrrr:-) No to sie bedzie dzialo w sypialni. A tak arpopos to masz jakis przepis na dziewczynke, bo jak tylko mezulek wroci to zaczynamy powazne staranka:tak: Ostatnio poprzywosil jakies dobre rady od filipinczykow, ale jakos nie przypadly mi do gustu:-p;-):rofl2:

az mnie skreca Z ciekawosci, jaaakie?

Donkat właśnie lekturę już odrobiłam a Wy nie chcecie coś dzisiaj pisać i tak sobie siedzę sama w pracy i nudzę się okrutnie. Dobrze że mam telewizor bo jakby nie on to przez te 14 godzin chyba bym języka zapomniała bo ani ludzi ani nawet nikt nie dzwoni.

Ja zajrzałam tylko na chwilke a tu pusto, zaraz ugniotę dzieciakom kluski ślaśkie, bo ogórkowa juz zjadły,

Anetasa jak dzis ruch w pensjonacie?? Macie snieg??

Donkat a czemu załatwiasz papiery do wychowawczego, brałas tylko na rok?????

Agulka ruch jak w Rzymie:-D normalnie pchają się drzwiami i oknami;-) a szef podobno chodzi wściekły na szczęście ja się z nim dziś chyba nie zobaczę ;-) a śnieg zapomnij podobno wyżej w górach coś tam trochę leży ale nie ma na tyle żeby mogło to przyciągnąć amatorów białego szaleństwa:-(

Donkat właśnie lekturę już odrobiłam a Wy nie chcecie coś dzisiaj pisać i tak sobie siedzę sama w pracy i nudzę się okrutnie. Dobrze że mam telewizor bo jakby nie on to przez te 14 godzin chyba bym języka zapomniała bo ani ludzi ani nawet nikt nie dzwoni.
Ja tez jestem w pracy ale tak przy piatku jakoś weekendowo mi się zrobiło i mam lenia ale cichoszaaaaa bo się wyda ;-) jeszcze tylko 50 minut i do domku:-):-)

a po pracy jedziemy na małe zakupy powiedzcie co mozna kupic 3-miesięcznej dziewczynce(chrześniaczka mojego I) na święta mam juz sukienkę i bluzeczkę i myślałam o jakiejs zabawce ale nie pamietam czym i czy w ogole bawia się 3 miesięczne bąbelki???:confused:

Nuśka to zależy ile chcesz wydać?Mogę poszperać po allegro bo ja w pracy to nie specjalnie mam co do roboty i coś Ci wrzucę:tak: choć też nie pamiętam czym Tuśka się wtedy bawiła o ile wogóle się czymś bawiła:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry