Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) Ach i koniecznie potem nogi w gore na conajmniej 20 minut. Żeby bylo smieszniej oni mowili to mezowi smiertelnie powaznie
Ale co do tego w jakich warunkach facet pracuje to chyba faktycznie cos w tym jest, co prawda nie znam lotnikow za wielu, ale za to u plywajacych tych ktorych znam zdecydowania przewazaja chlopcy:-( Ale co tam tak jak pisalas Carioca oby bylo kolejne i zdrowe
:-)

ale chyba nam dziś przez ten Madagaskar wszystkie bebony wywiało;-) a co sposobów na dziewczymkę to ja słyszałam że według fengshui (czy jak to się tam pisze) łóżko powinno stać tak aby nogami być zwróconym na wschód a na chłopca na zachód. U nas stało jeszcze wtedy właśnie na wschodnią stronę i co jest Tuśka
więc może coś w tym jest hihija nie jeźdże powyżej 100 a jak jedziemy z J to też nie pozwalam mu tej prędkości przekraczać, a jak pmnie nie słucha to zawsze zajeżdżę go swoim gadaniem i zwalnie bo słuchac juz nie może30Agulka tak naprawde to najwazniejsze aby najzwyczajniej nie jezdzic za szybko, ja sie wyleczylam raz na zawsze.

. Ja mu mówię, jak jedziesz sam to prosze bardzo , ale z rodzina jeździmy wolnojedz ostrożnie i daj znac jak dojedziesz;-)Ja się żegnam bo w końcu czas do domciu a strasznie dziś mi się dłużyło po tym urlopie mam nadzieję że w poniedziałek będzie lepiej![]()