reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzieki co do past, ja tez mam nenedent czy jak mu tam i fatycznie juz od wakacji sie z nim bujamy...i chyba teraz kiedy jest juz powoli na wykonczeniu kupie taka sama. No i Tymo generalnie lubi myc zabki choc robie to na razie tylko raz dziennie, czyli wieczorem. A jak przyszedl okres kiedy zaczynal przy tej czynnosci marudzic to kupilam mu normalna szczoteczke (oralB ma takie chyba juz od 12 miesiaca) i teraz daje mu umyc samemu i marudzenia skonczyly sie jak reka odjal.
A te filipinskie sposoby na dziewczynke to generalanie bardziej po bozemu hihihi, a jak ma byc chlopiec to podobno najlepiej od tylu:rofl2:;-) Ach i koniecznie potem nogi w gore na conajmniej 20 minut. Żeby bylo smieszniej oni mowili to mezowi smiertelnie powaznie:tak: Ale co do tego w jakich warunkach facet pracuje to chyba faktycznie cos w tym jest, co prawda nie znam lotnikow za wielu, ale za to u plywajacych tych ktorych znam zdecydowania przewazaja chlopcy:-( Ale co tam tak jak pisalas Carioca oby bylo kolejne i zdrowe:tak::-)
Carioca super, ze u gina wszstko ok, to teraz tylko owocnego staranka:tak:
Anetasa dziekuje, milo mi "poznac":tak:
30Agulka tak naprawde to najwazniejsze aby najzwyczajniej nie jezdzic za szybko, ja sie wyleczylam raz na zawsze.

Maraniko mi również miło:tak: ale chyba nam dziś przez ten Madagaskar wszystkie bebony wywiało;-) a co sposobów na dziewczymkę to ja słyszałam że według fengshui (czy jak to się tam pisze) łóżko powinno stać tak aby nogami być zwróconym na wschód a na chłopca na zachód. U nas stało jeszcze wtedy właśnie na wschodnią stronę i co jest Tuśka:tak: więc może coś w tym jest hihi

Ostatnia edycja:
30Agulka tak naprawde to najwazniejsze aby najzwyczajniej nie jezdzic za szybko, ja sie wyleczylam raz na zawsze.
ja nie jeźdże powyżej 100 a jak jedziemy z J to też nie pozwalam mu tej prędkości przekraczać, a jak pmnie nie słucha to zawsze zajeżdżę go swoim gadaniem i zwalnie bo słuchac juz nie może:tak::tak::-D:-D:-D. Ja mu mówię, jak jedziesz sam to prosze bardzo , ale z rodzina jeździmy wolno

Jechać zawsze jadę ostrożnie ale z tym daniem znać może byc kłopot no chyba że M posprzątał w tym pokoju co komp stoi bo wczoraj na wieczór zastawili mi go gratami że nie mogę się dotać jutro posprzątam sama i napewno do Was zawitam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry