Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No proszę jak pięknie. Ja bym chciała córeczkę i wtedy nazwałabym ją właśnie Lena albo Iga.
Adaś jakby był dziewczynką;-) miałby na imię własnie NataliaJa już sobie obiecałam że jeśli kiedyś będę miała drugą córeczkę to bez żadnej dyskusji będzie Lenka i koniec![]()

w prawdzie was podczytywałam ale już nie wiem co miałam komu napisać

Ale co tu sie dziwic - przeciez to 'prestizowa' klika douczonych i nieduczonych ludzi parcujacych za psie pieniadze w lichych warunkach...ach szkoda gadac. Jak oddawalam krew do badan 'dawca szpiku' wstrzasnieta bylam wygladem sal w ktorych przebywalam - pozny Gierek albo i Gomolka
- syf i malaria. Dobrze ze strona interenetowa zacheca rzetelnie do oddania szpiku bo jesliby sugerowac sie akcja w AM to nikt nigdy by nie podjal...tego ryzyka

. W przeciwnym razie moj malz nie poszedlby ze mna na sylwka bo ( cyt) nie ma nastroju ( jakbym ja miala
) i w ogole ma wnosie dobre wzajemne relacje...ale wymusilam...totalne wariatkowo:-
hehehe

;-)) boli mnie gardlo, mam katar ale sie kuruje bo w koncu zabawa musi byc a nie smarkanie nosa!

)
. 

zapomnialam co chcialalm....
nawet czesto pisallam o niej po imieniu, anie ksywce

Qwa, naprawde najlepiej omijac szpitale z daleka, bo strach pomyslec, co robia tam z ludzmi
;-) ja popijam ja ostatnio, bo ciagle wzburzona chodze:-)