anetasa
Wrześniowe mamy`07
Wpadłam się przywitać! Zameldować że Tuśka ma się już super kropelki zadziałały i kataru ani śladu
jeszcze tylko trochę pokasłuje ale noc już ładnie calutką przespała więc i ja szczęśliwasza już dziś jestem
zwłaszcza że czekam na kuzyneczkę ale będzie dopiero popołudniu ok 17.
Justynka co tam u Was?Jak się trzymacie?Strasznie się o Was martwię
mam nadzieję że Mati już dzisiaj będzie czuł się znacznie lepiej w każdym razie trzymam za Was kciuki
Dziękuję za odpowiedzi dotyczące tych okularów w takim razie spróbuję zagadnąć szefa w końcu w ryj mi nie da a może akurat dobre i 200zł
jeszcze tylko trochę pokasłuje ale noc już ładnie calutką przespała więc i ja szczęśliwasza już dziś jestem
zwłaszcza że czekam na kuzyneczkę ale będzie dopiero popołudniu ok 17.Justynka co tam u Was?Jak się trzymacie?Strasznie się o Was martwię
mam nadzieję że Mati już dzisiaj będzie czuł się znacznie lepiej w każdym razie trzymam za Was kciuki
Dziękuję za odpowiedzi dotyczące tych okularów w takim razie spróbuję zagadnąć szefa w końcu w ryj mi nie da a może akurat dobre i 200zł

Nie wiemy co to mogło byc, tylko noszenie uspokajało( taty) ale po 15 min znów ryk. Jeszcze jedna tak akcja była około 3. Rano wstał zadowolony. Może ta czwórka na dole bo cały czas trzyma tam paluszek, albo mu sie cos złego sniło?

nie pojade przeciez z niunka tam, zeby zlapac wirusa! a tak chcialam sie z mama zobaczyc, no i zlozyc zyczenia od wnusi
Ja chcę przed snem otworzyć, bo inaczej mi brakuje powietrza, a on za żadne skarby. Nie wiem jak z nim rozmawiać, aż mi się nie chce