tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
klavell jestes nie samowita w tym wyszukiwaniu wózków szok ale mamy teraz fajne czasy tlko żeby w portfelu było tyle pieniędzy na takie gadżety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I wymyśliłam, że do mejego obecnego wózka dokupię taką nadstawkę, na której starsze dziecko po prostu sobie stoi jak jest zmęczone.
Widzę że komentarz Agulki co do mojego miejsca pracy nie został bez komentarza więc dla innych zainteresowanych www.pokoje.polanica.kko.pl może się skusicie i wreszcie osobiście Was poznam
dbaj o siebie kobito i marudź nam tu na mdłości i inne przypadłości ile wlezie wszystko wytrzymamy byle byś nas nie opuściła;-):-)NUSKA avatar zmieniony :-)

Agulka - te wszystkie kiecki widzialam przed sylwkiem w poszukiwaniu swojej...i chyba Justyna ma racje: taka zwiewna bylaby the best bo te waskie olowkowe moga krepowac ruchy w szalnstwie tancow:-)
Oj a ja mailam tez szukac wystrzalowej kreacji na wesele w lipcu...a tak bede szukala...czegos wygodnego![]()

. No i kiecka się przyda wcześniej

mam nadzieje, ze dam rade i nie bede musiala rezygnowac.
zobaczymy co z tego wyniknie
a tak poza tym to nic nowego.
jak miło się czyta takie wiadomości, to super, że superw pracy super. dziewczyny mile, szefowie jak marzenie, robota jaka lubie. z godzinami ida mi strasznie na reke. czyli to ja decyduje kiedy i na ile przyjde. dostalam tez kilka dych premiimam nadzieje, ze dam rade i nie bede musiala rezygnowac.