Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba że mróz będzie straszny bo teraz już jest -15
i pewnie lodowisko na drodze więc znów mnie czeka miła jazda do domu 40 na godzinę
niech już ta cholerna zima idzie sobie w diabły
macie snieeeg?![]()
Hruda pomogłabym ale nie bardzo rozumiem stan faktyczny może na priva napiszesz mi co i jakDzienDobryWieczor
Mam zaswiadczenie od gina:-)...nie mam humoru i apetytu...ale w ramach pocieszki zjadlam pucharek lodow czekoladowych - na to jest zawsze apetyt!
Justyna -
Pracodawca nie może wypowiedzieć ani rozwiązać umowy o pracę w okresie ciąży, a także w okresie urlopu macierzyńskiego pracownicy, chyba że zachodzą przyczyny uzasadniające rozwiązanie umowy bez wypowiedzenia z jej winy i reprezentująca pracownicę zakładowa organizacja związkowa wyraziła zgodę na rozwiązanie umowy.
§ 2. Przepisu § 1 nie stosuje się do pracownicy w okresie próbnym, nie przekraczającym jednego miesiąca.
§ 3. Umowa o pracę zawarta na czas określony lub na czas wykonania określonej pracy albo na okres próbny przekraczający jeden miesiąc, która uległaby rozwiązaniu po upływie trzeciego miesiąca ciąży, ulega przedłużeniu do dnia porodu.
Tylko czy jesli ja podpisalam umowe rozwiazania pracy za porozum. stron (i ustalilam to rok temu dajac wniosek o urlop wychowawczy ze skoncze go wraz z ta umowa) tzn ze moja umowa o prace byla na czas okreslony?![]()
Mój P padł. Poszedł uspać Oskarka i sam zasnął. Jest niesamowity: w nocy w pracy, rano śpi 4 godziny, potem 6 godzin spędza na górce ucząc i znowu na noc do pracy. I tak jedzie cały ten tydzień. Może przyszły też. Normalnie mój małż mnie zaskakuje.
muszę to pokazać mojemu W bo ostatnio w niego leń wstąpił pozdrów P:-)dziecko się zablokowało w kanale rodnym więc musieli je jakoś wyciągnąć...Luandzia - wspolczuje kolezance...ja myslalm ze te proznociagi to przezytek, ze juz tego nie praktykuja...w szkole rodzenia mi tak mowiono.
Sorki dziewczeta ze ta nudy o tej mojej parcy, wypowiedzeniu itp...napisalam do PIP i zobacze. Jutro zreszta zobacze co sznowna Boss powie...
Asiek- znow akcja z komorka? Jak nie przepierka to...Wez komorke malza i chodz po przetartych szlakach z Julia to "moze" znajdziesz...
:-)
Luandzia - wspolczuje kolezance...ja myslalm ze te proznociagi to przezytek, ze juz tego nie praktykuja...w szkole rodzenia mi tak mowiono.

więc nie musze pisać jaka była reakcja P... mój telefon znalazł juz nowego właściciela bo jest wyłązcony:-(

nagrałam na komórkę Zuzkę jak mówi W przegrał mi nagranie na kompa ale nie wiem jak to otworzyć ??? ale jak mi się uda to umieszczę na zamkniętym tylko nie wiem jak przez wrzutę ???

co do próżnociągu to mo lakarz prowadzoncy nawiasem ordynator twierdził, że kleszcze i proznociag to lepsze rozwiazanie niz cesarka
dziewczyna z którą leżałam na patologi i z którą w tym samym dniu urodziłyśmy dzieciaczki miała wyciąganego chłopca włąsnie przez waku - jego główka strasznie wyglądałą ale najważniejsze ze dzieciątko razem z mamą czuło się dobrze:-)

Mówię już dobranoc. Jestem dziś w słabej formie, noc zapowiadać się może kiepsko, P już poszedł do pracy, więc idę spać.