Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak odchodzę od kompka to się wylogowuje co by nikt tu się podemnie nie podszył
a jak wracam to loguje się jak któraś coś napiszę a tak tylko sprawdzam czy ktoś jest. U nas narazie nie ma problemu z kąpielą a jak myjemy głowę to Tuśka jak jej leję wodą po głowi wstaje i się śmieje a potem z impetem robi bach w wannie i aż piszczy z radości. Mam nadzieję że już jej tak zostanie
Zazdroszczę Ci chłopa chętnego do zakupów mój zawsze jęczy i marudzi
ale tym razem sam zaproponował ten Wrocław więc może będzie inaczej
a i zgodzę się z Carioca trójmiasto może być ;-)

do rzeczy
ja muszę wszystko zobaczyć dotknąć i zawsze coś kupić a jak chodzi o jakieś produkty dla maluszków to jeszcze muszę poczytać co będzie lepsze i wtedy faktycznie marudzi bo mu się nudzi (no chyba że jest dział z autkami klockami lego itd to mam go z głowy
faceci to wieczne dzieci oj dobrze że on tego nie czyta
mój jak tylko w jednym sklepie spędzę więcej niż 10 minut to odrazu marudzi. O sklepach dziecięcych nie wspominam bo tam faktycznie wpadam w jakiś amok i wyciągnąć mnie nie można
A my tu tak gdybamy o tym spotkaniu a może faktycznie warto by było się zorganizować
Ach chciałabym Wsa poznać tzn niby zanm ale tak twarzą w twarz:-)Boże skąd Wy tych facetów wzięłyściemój jak tylko w jednym sklepie spędzę więcej niż 10 minut to odrazu marudzi. O sklepach dziecięcych nie wspominam bo tam faktycznie wpadam w jakiś amok i wyciągnąć

ja też
choć jak patrzę za okno to już mi ciarki idą po plecach na myśl o jeździe do domu bo wali śniegiem i pewnie ślisko jak cholera
a tak mi się już marzył koniec zimy
byle do wiosny
Miłej nocki kochane! A Nuśka miałaś dzisiaj pisać do Atru odezwała się co u niej?