Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapraszamy na odpowiedni wątekDziewczyny macie już jakieś plany na te wakacje????? chociaż jakieś znikome????? Chcieliśmy pojechać nad morze,ale nie mamy pojęcia jeszcze gdzie się wybrać.Może ktoś doradzi????

tam jest wszystko napisane
i dopieor teraz gwiazda usnela na drzemke
i znow sie wsyzstko powywracalo do gory nogami:-(co sie ustabilizuje jej spanie, to cos wyskoczyb i do nowa Polska Ludowa:-(U nas wieje jak w kieleckim, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr............... mielismy iśc na spacerek , ale nie jestem przekonana.![]()

Też myślałam o jakimś wiejskim klimacie raczejTygrysku my nie myslimy o Poznaniu jako Poznaniu, tylko gdzieś bardzo blisko Poznania, bo samo miasto odpada, nie z dziećmi. Anetasa by coś fajnego z placem zabawa czy cos koło tego znalazła
w końcu to jej klimaty
![]()
A może by tak rodzinna fotografię, taką duuużą, ładnie oprawioną. Masz rodzenstwo? Można się zrzucić.U nas wieje jak w kieleckim, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr............... mielismy iśc na spacerek , ale nie jestem przekonana.
Ponawiam pytanie.
Co mozna dac tacie na 60 urodziny??????:-)???
Byłam wniedziele z rodzicami u mojej siostry w Poznaniu, poznałam jej chłopaka. Jestem zla na siebie,bo prawi nic gocia nie rozumiałam. Jednak jak nie używa się języka to zapomina się go. Poza tym on tak miękko przechodził z jednego słaowa w 2 i mówi z zaciśniętymi zębami. Do wielkanocy muszę potrenować.
Na swoj lepszy czas...
i chyba nie bedzie mial odwagi ani ochoty bo on raczej nie skory do takich akcji towarzyskich.