Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

biedna strasznie sie napracowała...

Też pochodziłabym po lumpkach,bo jadę 12 na podpis,ale brak kasy,a nie wiadomo kiedy będzie wypłata S. na pewno nie w tą sobotę. Wogóle S mówi,że oraz gorzej się u nich dzieje. Coś wspomina o szukaniu nowej pracy
Ale do fryzjera muszę się bujnąć za tydzien i koniec.Anetasa - dzięki za pamięć :-)

Luandzia - malo kto teraz tego kredytowego garba nie nosi. A wogóle to jak W się czuje? Dziękuję za odpowiedź. Koniec końców okazało się, że mąż może mnie jednak ubezpieczać, ponoć zmiana przepisów nastąpiła od 1 stycznia i nie kombinuję z zatrudnieniem.

wyjasnil mechanizmy i musze zrobic kilka badan sprawdzajcych i za 4 miesiace strania pelna para...akurat na wakacje:-)
...czyli jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...A powaznie: ja w dobie kryzyzu bede tez cicho siedziec jesli J bedzie musial wciaz wyjezdzac a nie byc obok...bardzo mi smutno ale tak niestety musi byc
:-)
ja szalec bede w srode - Stas do babci a ja na pazurki i po jakas bluzeczke - na poprawe humoru - bo w sobote nakarapiana imprezka urdzinowa u b.szalonej znajomej