Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

biedna strasznie sie napracowała...

Też pochodziłabym po lumpkach,bo jadę 12 na podpis,ale brak kasy,a nie wiadomo kiedy będzie wypłata S. na pewno nie w tą sobotę. Wogóle S mówi,że oraz gorzej się u nich dzieje. Coś wspomina o szukaniu nowej pracy
Ale do fryzjera muszę się bujnąć za tydzien i koniec.Anetasa - dzięki za pamięć :-)

Luandzia - malo kto teraz tego kredytowego garba nie nosi. A wogóle to jak W się czuje? Dziękuję za odpowiedź. Koniec końców okazało się, że mąż może mnie jednak ubezpieczać, ponoć zmiana przepisów nastąpiła od 1 stycznia i nie kombinuję z zatrudnieniem.

wyjasnil mechanizmy i musze zrobic kilka badan sprawdzajcych i za 4 miesiace strania pelna para...akurat na wakacje:-)
...czyli jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...A powaznie: ja w dobie kryzyzu bede tez cicho siedziec jesli J bedzie musial wciaz wyjezdzac a nie byc obok...bardzo mi smutno ale tak niestety musi byc
:-)
ja szalec bede w srode - Stas do babci a ja na pazurki i po jakas bluzeczke - na poprawe humoru - bo w sobote nakarapiana imprezka urdzinowa u b.szalonej znajomej