Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i mnie wyprzedziłaś chciałam już to napisać w pracy ale ciągle szef czegoś chciał i nie zdążyłam (trzeba było popracować troszkęMajandra jakie masz ładne zdjęcie na suwaczku slubnym
)Anetasa niania "z doskoku" to bardzo dobry pomysł ważne żeby zawsze przychodziła jedna

Okazuje się, że mam dwie kreseczki na teście ciążowymJak narazie termin @ minął, temperatura właściwa jest na wysokim poziomie, więc mam nadzieję, że już tak zostanie przez 9 miesięcy.
Kochane, mam nadzieję, ze wkrótce do mnie dołączy kilka Bebonków.

:-):-):-):-)

:-):-):-):-)

:-):-):-):-) GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE A ja namieszałam z tymi sukienkami.
Kupiłam ta z rekawkiem, ~~BE BEAUTIFUL~~ tu.38~~ 34 - 46 KOLORY (543144438) - Aukcje internetowe Allegro
ale jakos tako, mi sie zmieniło i ja odmówiłam i wziełam inna~~EXCLUSIVE DRESS~~4 KOLORY~ tu.38~~ 34-46 (536399243) - Aukcje internetowe Allegro
Ale namieszałam sobie.
A ja umrę z bólu,ale zrobię sobie cycki. ?

Moje dziecko wraca do stanu normalnościJuż ma dobry humor, śmieje się, dużo się sam bawi
To znaczy że w końcu wyzdrowiał.
Monia, mam nadzieję że Twoje dzieciaczki też się wykaraskaja szybko.

może nie precyzyjnie się wyraziłam ...W ma taki system że sjest zatrudniony na pół etatu a reszta to prowizje na które wystawia faktury od maja 2008 do stycznia 2009 dostawał jeszcze takie tymczasowe wynagrodzenie do czasu aż nie pozyska klientów teraz jest skazany właściwie tylko na siebie ...Luandzia- my nie mamy miesiecznie tyle co Twój W miał z lewym umów!!!!.
GRATULACJE !!!Okazuje się, że mam dwie kreseczki na teście ciążowymJak narazie termin @ minął, temperatura właściwa jest na wysokim poziomie, więc mam nadzieję, że już tak zostanie przez 9 miesięcy.
Kochane, mam nadzieję, ze wkrótce do mnie dołączy kilka Bebonków.

Carioca, mi Łódź pasuje, bo mam tam rodzinę, wtedy bym z Maciusiem przyjechała.
Ja narazie nie mogę się wypowiedzieć bo nie wiem co M na toCarioca, mi Łódź pasuje, bo mam tam rodzinę, wtedy bym z Maciusiem przyjechała.
muszę najpierw z nim pogadać.
puściłam tylko na chwilę żeby tu coś napisać;-)