reklama

Wrześniówkowe mamy

Asia na koniec zaszalałaś, mój koniec....... żegnam sie bo cos buczy mi nad uchem............... jęczy, skomle.......... piszczy, błaga,.......... krzyczy......... prosi..........

Ok dobranoc i Adas się budzi.............

reklama
No nie bądzćie takie ja czyściutka i pachnąca nawet balsamik walnęłam i przyleciałam szybciutko a Wy chcecie znikać:crazy: nie ładnie oj nie ładnie:crazy:

No to ostatnie, tym razem na mój rachunek, bo to z własnych zapasów :-)
53ada07d.jpg

Ostatnia edycja:
Jak tak to tak!Wszystkim miłym Paniom za super wieczór dziękuję i do juterka a właściwie do dzis:baffled: a nieobecni niech żałują ża tu z nami dziś nie byli :-p

Witam o poranku! Moje dziecko było dziś kochane i pospało do 7:30:szok: już nie pamiętam kiedy tak pospała:no: ale cieszę się okrutnie:tak: bo i ja mogłam odespać nocną imprezkę;-) U nas dziś piękna wiosenna pogoda więc zaraz się będziemy powolutku zbierac na spacerek tyko najpierw dopiję sobie kawę:blink:

reklama
Dzień dobry:baffled: ale mi dzisiaj jakoś "nie halo" nie wiecie dlaczego :-D:-D:-D:-D:-D

Miłej soboty życzę a teraz muszę jakoś wrócić do żywych na jakiś czas mam już dość wina :baffled::sorry2::zawstydzona/y::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry