Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez potrzebuję, ale nie mam mozliwościCzesc dziewczeta
Niedziela jak zwykle u rodzicow...wczoraj na "domowce" bylo suuuper ( wyszlam z fasonem tzn w pionie) gralismy w kalambury i plakalalm ze smiechu. Gralam tez turniej walki samurajow ( wlasciciel kolekcjonuej szpady itp) i smacznie podjadlam! Dzis jestem troche niewyspana ale do zniesienia...Potrzeba mi takich wypadow. Stachulec juz kima:-)

a impra super

mieszka sie dobrze ale urzadzania jeszcze zostalo a zostalo troche z kasa sie przeliczylismy :-(
pokoj hani caly gotowy sypialnia tez na lozko czekamy (9 tygodni)
ogolnie dol zrobiony tylko gora zostala

.
, bez nich więcej bym kupiła

Nic mi nie przychodzi do glowy...ale moze ta strona cie natchnie... Prezenty, Pomysł na Prezent, Prezenty na Walentynki, Wyszukiwarka PrezentówNo i nadal mamy problem z prezentem dla taty. Kupujemy z bratem na spółkę róże w koszu, ale co do tego???????
A co do prezentu to dla mojego taty chcę kupić taką skrzynię narzędziową, ja myślę że każdy facet bylby zadowolony:

Zazdrośnika masz, co???????

Agulka - hmm.. to może portfel, piżama, butelka dobrego alkoholu, dobry film na dvd, podwójny bilet do kina, a może coś tata kolekcjonuje?
Tygrysku - ale zazdrośnik, szok![]()

nic z tych rzeczy, to domator, wiercipięta, tylko rower między nogi i na działeczkę lub budowę