Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jedziemy do Karpacza od piątku do poniedziałku tylko 4 dni ale dobre i to....

Musze juz leciec, ale jesli ktos ma jakis szczegolny biznes (chociaz nie sadze, ze to nastapi) to na zamknietym dam swoj numer telefonu...
jedziemy do Karpacza od piątku do poniedziałku tylko 4 dni ale dobre i to....
u nas bal przebierancow organizuje polski kosciol
bal odbecie sie w salce obok dla dzieciakow 22.02 wiec idzeimy troche kobitek poznam hani sie wybawi...
widze ze na romantyzm stwaiacie :-)
mam chec skoczyc dzis kupic sobie czerowna farbe do wlosow i delikatnie odmienic moja szara-bura czuprynke;-)
anetasa, twoj szef ma racje, ja wlasnie po to mam samochod, a od usterek sa faceci![]()

Psycholog juz zaklepnay na poniedzialek...smieje sie w duchu ze Stach jak w "Ameryce" ma swojego psychoterapeute...bo kobieta zajmuje se psychterapia dzieci i mlodziezy...i tez diagnoza psychoruchowa maluchow w wikeu 0-3. Zobaczymy!
W czwartek jadę z J do Piły ( w czasie pracy, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ) i dokończę zakupy, żadnej kiecki nie było fajnej
,
Nuska, Carioca - moze w te sobote wybierzemy sie do Edzia?
fajnie tak w domku z dzieckiem takim malutkim sobie pobyc
w sobote byłam na dyskotece miałbyc to wypad babski ale sie dzIewczyny wykruszyły i pojechałysmy we 3 ale B nie wytrzymał i pojechał za mną zdrajca miał dzieci pilnowac a on do dzieci sąsiada zawołał a sam w te pędy za mną
mi tez się marzą Agulka zakupki po butikach i chyba w piatek sie na takowe wybierzemy do szczecina do galaxy takie mega centrum handlowe

mam troche zaleglości na innych wątkach więc zmykam nadrobić a później wracam
ja wlaśnie go ściągam:-)
). Jeszcze tylko do środy mamy brać antybiotyk, ale już nic w pleckach nie świszczy, nie piszczy etc.
Ma coś z pęcherzem ( nie wiem dokładnie co bo teściowa się nie dopytała
) i kwalifikuje sie do zabiegu, ale serce za słabe i lekarze się boją więc starszy facet leży podpięty do kroplówki i tlenu i czeka na swoja chwilę:-( takie są realia.
oczy szczypia, spać sie chce ( a rano o 5 wyspana
gdzie moge jeszcze min godzinę spać)
dzisiaj w przychodni już sieobściskiwał z dziewczyna ( i to na oczach wszystkich!!
). Było w poczekalni małzenstwo z dwójka dzieci, z czego dziewczynka mniej wiecej w wieku naszych skarbów. Zaczęło sieod kulturalnego przywitania sie -podali sobie pięknie rączki, później obmacanie nosa i oczek ( obu stronne) a na koniec obejmowanie sie za szyję - jak ja żałowałam, ze nie mam kamery
Poprostu Boski widok:-) a cała poczekalnia zanosiła się od śmiechu. Na pozegnanie zaś było podanie sobie rączek, zrobienie papap i przesłanie buziaczka.:-)