Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia ja własnie przed chwila przestałam ten film oglądac w połowie, dalej nie mogłam bo mnie nudziłHurdzia pytalaś kiedyś o film TO NIE TAK JAK MYŚLISZ KOTKU mam go już w swoim chomiku więc jeśli dalej jesteś chętna to zapraszam do mojego chomika no chyba że już go widzialaśja wlaśnie go ściągam:-)

a mój jest erotomanem
jak widzi mnie nago cieszy sie jak głupi włazi na mnie i ciągnie za sutki, oraz kizia noskiem

, potem tuli i całuje

normalnie szok. Musze ubierac się w łaziencwe, bo jeszcze niechcący go skrzywdzę

psychicznie
Gagulec ale agencior Ci rosniea mój jest erotomanem
jak widzi mnie nago cieszy sie jak głupi włazi na mnie i ciągnie za sutki, oraz kizia noskiem
, potem tuli i całuje
normalnie szok. Musze ubierac się w łaziencwe, bo jeszcze niechcący go skrzywdzę
psychicznie
![]()

rasowy samiecWidzialam..sciagnelam z chomika Gabids:-)Hurdzia pytalaś kiedyś o film TO NIE TAK JAK MYŚLISZ KOTKU mam go już w swoim chomiku więc jeśli dalej jesteś chętna to zapraszam do mojego chomika no chyba że już go widzialaśja wlaśnie go ściągam:-)
Pierwszy raz????????Agulka moja Jula też dzisiaj pierwszy raz zrobiła mi scenę histerii, w momencie kiedy przestałam jej puszczac banki mydlane wlączyła jej sie syrena na cały budynek

Moj to ostatnio regularnie ma takie wycie ze juz wymikam
...dzis od 16stej do 19 caly czas...a dlaczego? bo chcial zebym mu szafki w kuchni "z lotu ptaka" pokazala...a ilez mozna?
kilkanascie razy chyba wystarczy, co?
Normalnie mu nawrzuclalam i poza tym nie bedzie teraz zadnych zabawek skoro ma je w nosie...

:-)
Sratatata...nie z tych czasow.a co to spojler na głowie? Bo wiesz ja nie z tych czasów jeszcze;-)![]()

Ja mam 30tke a nie 50tke
a ty jestes tylko rok mlodsza cwaniaro ;-)

mnie chyba szlag trafi w piątek byliśmy u doktora i bylo wszystkoo ok i tylko 2 razy byliśmy na spacerku
a mialam tyle planów na ten tydzień i wszystkie poszly gdzieś

witatam od rana zla i wścieka
już myślalam że dzieciaki wkońcu będą zdrowe a tu Mateusz znów zaczyna kaszleć a kaszel ma identyczny ja wtedy na początku choroby i do tego dochodzi stan podgorączkowy 37,3mnie chyba szlag trafi w piątek byliśmy u doktora i bylo wszystkoo ok i tylko 2 razy byliśmy na spacerku
Przepraszam że tylko tak pisze co u nas a nikomu nie odpisuje ale jestem strasznie nerwowa![]()
Powiedzcie mi ile naszym dzieciaczkom ma w sumie wyjść ząbków bo już zgłupiałm. Tuśka drugą noc z rzędu budzi się około 24 i potemśpi już z nami i co jakiś czas przez sen popłakuje:-( zawsze tak było przy zębach ale zołza mała nie da sobie zajrzeć tak głęboko i nie wiem co tam w jej paszczy słychać
witatam od rana zla i wścieka
już myślalam że dzieciaki wkońcu będą zdrowe a tu Mateusz znów zaczyna kaszleć a kaszel ma identyczny ja wtedy na początku choroby i do tego dochodzi stan podgorączkowy 37,3mnie chyba szlag trafi w piątek byliśmy u doktora i bylo wszystkoo ok i tylko 2 razy byliśmy na spacerku
Przepraszam że tylko tak pisze co u nas a nikomu nie odpisuje ale jestem strasznie nerwowa![]()
a i z tego co się orientuje teraz można zakupić w aptece jakiś zestaw bezogniowy.
choć młodsza troszkę jestem sama takowego nie miałam ale moja siostra miała wzorcowy:-) do dziś jak patrzymy na zdjęcia to ubaw po pachy mamy