Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nic nie szkodziAaaaa oj sorki

wszyscy jej dają więcej niz ma

Agulka to teraz Maja pójdzie do zerówki ??
alei tak za rok juz do szkolyMaja dopiero m-c temu skończyła 5 lat

alei tak za rok juz do szkoly![]()
skracają tylko dzieciństwomi też ten pomysł sie też nie podobaSzczerze wcale nie jestem z tego pomysłu zadowolonaskracają tylko dzieciństwo

FM GROUP - produkty perfumeryjne, marketing wielopoziomowy MLM
ale wpisz sobnie w google katalog FM to można ściągnąć katalog w wersji HTML
fajne tam mają zapachy a teraz jest sporo w polowie ceny:-)czyli za 16 zl

. A szykuje się chyba ospa![]()

jestem w szoku jakie moje dziecko jest "ugodowe" Blanka wszystko jej zabierała a ta nic tylko patrzałajak ona sobie poradzi w żłobku ( bo od września chyba będzie chodzić)...
I też się tak zastanawiam po kim ona taka grzeczna bo napewno nie po mamie ani po tacie![]()

A mi tak jakoś dziwnie z tą zbliżającą się 3 z przodu ale spoko za rok ta ja już ją też oswoję i będzie mi jadła z ręki;-)
Donkat jak kolorek? ale jestem ciekawa jak wyszło?? Czekam na fotki na zamkniętym

podoba mi sie, choc moglby byc wyrazniejszy, ale jak an pierwsze malowanie to jest bardzo dobry. zdjecie wkleje po weekendzie, bo na komorce wychodzi beznadziejne,a teraz aparatu nie posiadamy
Oj i padlo tym razem na mnie...lamie mnie w kosciach, bola pluca czy oskrzela i ogolnie czuje sie jak "wyjdz stad":-(
. Dziecko jakby odmienione, wesole, towarzyskie, gralismy w pilke, sam przynosil ksiazeczki:-), zabawki, chcial zebym mu czytala...Ja wierze w homopatie ale w tym czopku cos musza jeszcze dodawac...Bez z tej zlosci i szalu Stas odkryl (przede mna) ze chce sie uczyc, bawic, komunikowac, a zabawki i ja
nabralam jakby innego wymiaru...bo tak to liczy sie tylko kuchnia z lotu ptaka a zabawki pizg o podloge
![]()

Dzieciaki mnie dziś do szału doprowadziłya Maja szczególnie
Nie słucha w ogóle, kary juz nie pomagają, klapsiory też
chyba zamknę ją w piwnicy następnym razem
![]()

Donkat - no wlasnie...a czemu ty jedzac kefir okreslasz ze w koncu jesz jak czlowiek..moze cos ominelam? strulas sie?
a przeciez wczesniej jadla 3 rzeczy na krzyz, a kwasnego nabialu do ust nie wziela.Tacie kupujemy srebrny łańcuszek z krzyżykiem (
Byłam po południu u mamy i przymierzałam sukienkę po małych poprawkach. No, teraz mi sie podoba czyt. nawet jako tako wyglądam![]()
zapomniałam napisac zmieniłam imageobciełam włoski i zmieniłam kolorek do blondu wprowadziłam pasemka bronz
jutro po spotkaniu z Enią pewnie będą zdjęcia to wkleje na zamkniety
![]()

Oj coz za zmiany:-) Ty, Donkat...a i ja od malenkosci blondynka mam ochote na braz. I nawet dostalam "zezwolenie" od malza. Nie bedzie rozwodu jakby co
Zrobie balejage z przewaga brazu i zobacze - jak bedzie kupa to walne blond po calosci!
tylko po kilku dniach nie masz wlosow

Czosnku nie lubie a mleka jeszcze badziejczosnek, mleko z miodem itp itd....watek "leki z babcinej apteki" sie klania
hruda, czy to oznacza, ze Stas codziennie jest nerwowy i ciagle sie zlosci? widzisz, zastanowilo mnie to, ze potem tak ladnie zwracal uwage na rzeczy, ktore go nie interesowaly, umial sie bawic...
oby tak czesciej![]()

...bede musiala wspomniec o tym psychoterapeucie!Aniołek z rózkamioj, jak mozesz anrzekac, na zdjeciu z Mai taki anioleczek...:-)niemozliwe, zeby dokuczala
Agulka, nie kazdy wto wierz, ale ja slyszalalam, ze nie pownno sie drugiej osobie darowac krzyzyka. to zle wrozy mu w zyciu. nawet u jubilera tak mi mowili. moze leoiej dajcie mu pieniadze ztym przeznaczeniem i niech sam kupi?