Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do 30min ma tu przyjechac szwagierka i postawić je malemu. teraz problem czy maly wyleży te 3 minutki ,czym go zająć żeby si e nie wyrywal
sama już niewiem czy dobrze zrobilam decydując sie na te bańki

bidulka wymęczy się, dla dorosłego to nieprzyjemne,a gdzie dla dzieciaka, który nie rozumie,że to dla jego dobra:-( matka wyjdzie na sadystkę,ale co zrobić...Wrocilam od lekarza z corcia i ma wirusowe zapalenie oczka,wiec predzej czy pozniej przeniesie sie to zapewne na drugie.najgorsze w tym to,ze mam antybiotyk w masci do oczka dla niej i mam jej dawac to 4 razy na dzien o ranyyy masakra,zeby jej "zamasciowac" do srodka oka,juz raz jej dalismy i normalnie kosmos,biedna tak sie poryczala wpadla w szal,ze prawie zwymiotowala :-(
właśnie ja tez dostawałam tylko propozycje pracy i jakoś się udawało, ogólnie babka powiedziała,że 1 na kwartał każdy musi coś dostać,a ja mam spokój aż do kursu.Justyna fajnie że dostalaś propozycje takiego kursu mi za każdym razem wciskali propozycje pracy w sklepieale udawalo mi się wymigać
![]()

obliczałam właśnie PITy i wyszło,że nie możemy odliczyć calego Mateusza. Ja z nim lub bez dostanę 98 zwrotu, S sam 745, z Mateuszem 428 DO ZAPŁACENIA, wszyscy razem - 330 DO ZAPŁACENIA. Qrwa biednemu zawsze wiatr w oczy

Niestety tak nas pieknie zalatwili nasi obecni wspolokatorowie ze nagle sobie wymyslili ze chca mieszkac sami,chodz od poczatku byla mowa ze na lato szukamy razem jakiegos domku z ogrodem dla dzieci zeby mialy sie gdzie bawic.Strasznie bylam zla bo bardzo malo osob chce wynajac komus chociaz pokoj jak ma jedno dziecko a co dopiero jak drugie niedlugo ma przyjsc na swiat.Ale naszczescie nam sie poszczescilo i w ciagu jednego wieczoru znalezlismy super pokoik w mieszkaniu w apartamiecie.Mieszka tam juz polska para i powiedzieli ze im nie przeszkadza dwoja dzieci.Kamien spadl mi z serca bo maz zapowiedzial ze jak nic nie znajdziemy to ja raczej wracam do polski,bo kto nam wynajmie pokoj z dwoja dzieci.Wiec przeprowadzamy sie 20 marca-miesiac przed porodem.Naszczescie bedzie wtedy tesciowa u nas i mi pomoze w pakowaniem i rozpakowywaniem bo sama bym oszalala.Oj skad to znam...juz kombinowalam jakby tu krzesla do stolu przymocowac albo stol do podlogi...sa takie mocowania?Mati ciągle chodzi marudzi, jęczy przesuwa w kuchni krzesla do szafek i grzebie w nich i wszystko ściągachyba będę musiala przykleic krzesla do podlogi bo co je odloże na swoje miejsce to po 5min znów stoi przy szafce
![]()

Ejj jak mi dadza kurs kosmetycznay, jakikolwiek to bede sie cieszyc jak gwizdek...fajowo!. Byłam w PUP i musiałam wejść do pokoju gdzie dają oferty pracy. Dostałam. Ale skierowanie na kurs. Cieszę się nawet,bo kadrowo-płacowy,a że jakieś tam pojęcie mam to trochę mi jeszcze mądrości powiedzą i dadzą na to papierek,a szkolenie dopiero w czerwcu, więc długo będę miała spokój.

My rowniez! Zagladaj czesciej. A jak sie czujesz? Na kiedy masz termin?.Wiec zycze duzo zdrowka dla dzieiciaczkow.
Postaram sie teraz byc na bierzaco i aktywie uczestniczyc w zyciu naszego forum.
Pozdrawiam goraco.
;-)