Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli muszę czekać jeszcze za PITem z ZUSu,bo moja była cukiernia zatrudnia ok.100 pracowników i byłam na macierzyńskim? A już myślałam,że się rozliczę. Dalej niech jakaś mądralińska;-) się wypowie.Tak jest w przypadkach kiedy firma zatrudnia wielu pracowników. W moim przypadku zatrudnionych osób na etacie jest aż 7 więc macierzyński wypłacał mi Zus tak więc pit muszę otrzymać za ten okres od nich![]()
nie ma "Gotowych na wszystko"Ale co z wychowawczym teraz? kto ma mi wyslac Pit?Pit wystawiał ten kto wyplacał pieniadze - jak dostawałaś macierzyński z ZUSu (moze mozesz sprawdzic to w historii rachunków) - to ZUS przesyła PIt, ja swój od nich dostałam od razu, zaraz jak się skończył macierzyński.

kurcze nie wyobrażam sobie jak bym teraz nie miała kompa...
aż się nigdzie nie chce wychodzić,. Ja dziś jadę na 17 do pracy a tak mi się nie chce. Ale cóż skoro się wcześniej zgodziłam to teraz już nie mogę odwołać za to w niedzielę szybciej wrócę
czyli muszę czekać jeszcze za PITem z ZUSu,bo moja była cukiernia zatrudnia ok.100 pracowników i byłam na macierzyńskim? A już myślałam,że się rozliczę. Dalej niech jakaś mądralińska;-) się wypowie.
Kurdenie ma "Gotowych na wszystko"