anetasa
Wrześniowe mamy`07
]
Aneta, Fervex masz w domu? My się głównie tym leczymy. Jak nie masz to może niech mąż do apteki wyskoczy.
Mam rano mi zakupił i wypiłam już 2 przed spaniem kolejną saszetkę planuję pewnie dzięki temu trochę odpuściło;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
]
Aneta, Fervex masz w domu? My się głównie tym leczymy. Jak nie masz to może niech mąż do apteki wyskoczy.
) i mają wrócić razem na pijaństwo i tysiąca.
i wpsiuknęłyśmy mu ketchupu
ale był wściekły
Jestem i ja.:-)
To jak? Zaczynamy imprezę?
:-)
:-)Ja jestem...i sacze winko - bo w koncu KTOS tu ma urdziny:-)...ale juz widac dno
i co teraz
![]()
No i już się robi nas coraz więcej więc tak nie marudź Donkat;-) że nikogo nie ma. Ja czekam aż mi M przyniesie grzane piwo z sokiem malinowym a przed spaniem wypiję jeszcze aromatyczne mleko z miodem i czosnkiem;-) i nafaszeruje witaminami mam nadzieję że mnie puści to gypsko bo nie mam czasu chorować![]()
Jedliśmy kolację i kuzynki chlopak wypiął się tak,że mu przegródkę bylo widaći wpsiuknęłyśmy mu ketchupu
ale był wściekły
![]()

ale macie pomyslyA my po gościach. Młody się kula. S poszedł oglądać samochód szwagierki (pół godziny temu) i mają wrócić razem na pijaństwo i tysiąca.
Jedliśmy kolację i kuzynki chlopak wypiął się tak,że mu przegródkę bylo widaći wpsiuknęłyśmy mu ketchupu
ale był wściekły
![]()

.Moja mama robi identyczne machlojki z telewizjami ale na odwrót - rezygnuje z cyfry a przechodzi na polsat. Dlaczego tak Cię polsat wkurza? mama płaciła za cyfrę dwa razy tyle (70 zł za miesiąc).

mielismy polsat przez ok 3 lata tylko, że za kazdym razem podpisywalismy nowe umowy
a czy wole cyfre to sie dopiero okaże na razie wygrała z Polsatem finansowo bo jest super promocja przez pół roku 42 zł pakiet komfort i na całej umowie zaoszczędzimy około 300zł to już jest duzy plus.Kochane nie przecvzytam co napisałyście od wczoraj, bo mam mały sajgon w domu. Adas oki tylko katar , ale MAja wczoraj znów miała gorączkę, w nocy i dzis rano 39st. więc na 12:30 do lekarza sie umówiłam, Moja diagnoza to ZNÓW zapalenie ucha, bo bardzo ja boli.......
Do póxniej jak dam radę. A tak po zatym to witam dziołchy.
Uwaga odpisała Luandzia: pisze że była w szpitalu, z dzickiem OK ale ona cały czas leży pod kroplówką bo nie może pić ani jeść.
Teraz jeszcze dopisała że już jest w domu ale czuje się okropnie, wymiotuje i nie może nic jeść ale wczoraj widziała serce dzidziusia więc ma nadzieję że będzie dobrze. Pozdrawia Was
dobrze, że z dzidziusiem wszystko dobrze 
Witam Was serdecznie. Dłuuuugo mnie tu nie było. My już jesteśmy na swoim. Tzn. mamy gore dla siebieWiktoria rośnie i rozrabia strasznie. Mówi już coraz więcej słów
nie będę próbować Was nadrabiać bo od listopada sie tego uzbieralo
będę na razie podczytywać
![]()