Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak, tak, tak...... i masz to zrealizowac a nie tylko gadaćCoś czuję,że po świętach zaliczę piątek u mamuśki. Tzn. młody u mamuśki, a ja na chlanko![]()

kochana a Ty myślisz,że po co do mamy jeżdżę jak S nie ma?tak, tak, tak...... i masz to zrealizowac a nie tylko gadać![]()
o Ty, ani razu się nie zdradziłaśkochana a Ty myślisz,że po co do mamy jeżdżę jak S nie ma?

. 
troszkę jeszcze kuleje ale jak to moja mamusia nic nie narzeka jeszcze chce święta przygotować skąd ona bierze tyle siły kochana jest taka "prawdziwa" mamusia :-)

Ja nie wyobrażam sobie, żebym mogła pozwolić Maciusiowi biegać samopas po supermarkecie
.
u nas to niemozliwe. julitka nie usiedzi tak dlugo, wiec chodzi z nami. przeciez jej na sile nie przywiaze

Nigdy Kubusia nie zabiorę do takich większych sklepów jak auchan, real.

i w ogole nie ma nastroju do niczego...kloce sie i kloce z J ze az slow brak...
Dobranoc.
A mam jeszcze tą świadomoś,że jak S wróci z trasy to będzie darł pysk,że nic nie robię,że to i sramto.

nie mozesz go wyedukowac w tej kwestii? albo zostaw na jeden dzien samego z Mateuszem, to sie przekona
Jestem jak obiecalam..

Myślalam że dziś zawalu dostanę boo bylam z dziećmi u góry no i w sypialni bylo otworzone okno a ja bylam w innym pokoju niż dzieci i nagle poszllam zobaczyć co oni robią a oni obydwoje siedzieli na parapecie i wyglądali przez oknoserce to chyba mialam w gardle
![]()

jak Mati wszedl? Ola mu pomogla?Już po fryzjerze. marzyły mi się na nowo blond włosy,ale Sylwia powiedziała,że na tyc czerwonych to nie ma szans. Więc jestem średnio zadowolona,ale nie jest źle.
a ja mam lekkiego doła i chlapnę co mam do powiedzenia. Od paru dni mam jakiegoś doła, powinnam się cieszyć że ciąża się normalizuje i wogóle, przecież tego tak pragnęłam. Mam chyba jakąś depresję przedporodową. Chciałabym się odchudzić, zadbać o siebie, pójść w tango, zapalić papierosa, wypić duże piwo. Poza tym, odkąd mam dziecko to grono znajomych się masakrycznie zmniejszyło, powoli znajomi też zaczynają mieć dzieci, ale rozstrzeleni po całym trójmieście, nikomu łącznie ze mną nie chce się dupy ruszyć żeby poplotkować. Najpierw od zmysłów odchodzę, żeby dziecko żyło i było zdrowe, a jak sie zaczyna klarować to wymyślam sobie nowe zmartwienia. Idę poprasować.

A kwestia znajomych też mnie dobija.
i nogamijestem ,jestem, jestem,,,,,Hop hop! Echo, echo, echo....

najważniejsze że z dzidzią jet wszystko ok a reszta sama się uloży jeszcze będziesz miala okazje zapalić fajeczkę, wypić piwko i iść na balety cale życie przed tobą
:-)
jak nie to korzystaj ile wlezie;-)
no i chcieliśmy im kupić jeszcze bom boxa takiego jakiegoś zwyklego żeby im wieczorem bajki do sluchania i kolysanki puszczać i byliśmy w Media Markt a tam najtańszy za 150zl a na allegro widzialam za 65

...to co Macius robi? cale zakupy siedzi w wozku?u nas to niemozliwe. julitka nie usiedzi tak dlugo, wiec chodzi z nami. przeciez jej na sile nie przywiaze
Mateusz też albo siedzi w wózku albo nosimy go na rękach bo on by za rączke na pewno nie szedl i napewno by nam wszędzie uciekal albo wszystko zamiast na pólkach bylo by na podlodze
oj Monia, nie zazdroszczejak Mati wszedl? Ola mu pomogla?
pod oknem stoi lóżkono i dla niego to nie byl zaden pproblem wdrapać się na te okno
![]()
chcieliśmy im kupić jeszcze bom boxa takiego jakiegoś zwyklego żeby im wieczorem bajki do sluchania i kolysanki puszczać![]()

ja chyba calkiem jestem do tylu, bo pierwsze slysze![]()
Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Czasem powiem,że byłam z kumpelą na piwie jak wiem,że nie będzie brzęczał