reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Mój na szczęście jeszcze nigdy nie jęczał jak gdzieś poszłam " na podryw" bez niego;-):-D

Adaś w markecie siedzi w koszu czy jak to tam sie nazywa wózku sklepowym , bo inaczej wszystko z półek by leciało:tak:

moz-screenshot-4.jpg

BOOMBOX DUAL - CZYSTY DŹWIĘK, ŁADNY WYGLĄD,MP3 (605292233) - Aukcje internetowe Allegro
moz-screenshot-5.jpg
moz-screenshot-6.jpg

aaaa, czyli po naszemu radiomagnetofon:rofl2::laugh2:

nie napisalam, ze znow sie doralam do mojej grzywki i ja troche ulepszylam:sorry: Justyna, ty masz jakies fryzjerskie nozyczki, czy zwyklymi ciachasz Mateusza? ja jade takimi krawieckimi:szok::-D i troche mi niewygodnie:eek:

kobietki, po swietach mamy osiemnastke kuzynki P. nie jakas tam impreza, tylko takie przyjecie rodzinne:ciasto, kawka... jak myslicie ile dac? nie wiem, co kupic, bo ostatnio nie ejstem z nia na biezaco, wiec nie chce kupowac czegos nietrafionego. tylko nie wiem, ile sie daje na taka okazje?

reklama
Donka ja mam takie domowe nożyczki, w zasadzie do wszystkiego,ale one właśnie sa wielkości takich fryzjerskich. A na 18 to myślę,że 100max albo może coś z biżuterii?

ja mysle sobie kupic jakies tansze fryzjerskie, bo chce zeby "strzepily" wlosy. dzis sobie grzywke strzepilam tymi krawieckimi:rofl2:

tak wlasnie myslalam o 100zl, ale nie mam w ogole pojecia, czy dobrze:sorry:ostatni raz bylam na osiemnastce 11 lat temu:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry