hruda
Fanka BB :)
A ja wlasnie wrocilam z opery Madama Butterfly - obsada, reżyseria, aktorzy - GDAŃSK, GDYNIA, SOPOT - trojmiasto.pl i na ostatniej arii mialam lzy w oczach...to za duzo na moje skolatane nerwy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czytałam w ogóle ksiązkę "Dama kameliowa" a to jak się nie mylę to samo
ostatnia scena tzn scena śmerci tej kurtyzany???? Oj kobietko szalejesz szalejesz, ale w pozytywnym znaczeniu tego slowa
i bardzo dobrze!!!
wczoraj byliśmy na cmentarzu u babci zaniosłam jej bukiecik kwiatów i zapaliłam wkład. Kuba szedł całą drogę na nóżkach co prawda były strajki "mama nie" i wyrywał rękę, ale jestem stanowcza i nie puściłam 
kiedy koleżanka z dawnych dobrych lat czyt imprezowych lat, odwiedziła mnie i zaczęła opowiadać co wyprawia jak i gdzie się bawi to doszłam do wniosku, że ja taka stara babcia przy niej jestem, po prostu nie chce mi się 
:-( też mi tu ich niedostatek :-(
a wieczorem jak już obejrzałam moment prawdy i tylko miłość to sił zabrakło i padłam spać.
protestuje tylko przy kasie jak trzeba stać w kolejce
ale tu jej się nie dziwię
Natomiast w centrach handlowych biega sama tzn któreś z nas biega za nią ale nigdy jej nie spuszaczamy z oczu
i często z nich właśnie korzystamy:-) ale tak na stałe to mamy tylko 2 rodzinki z którymi bardzo często się spotykamy można powiedzieć regularnie
z tym że jedni są bedzietni a drudzy mają 5 letnią córeczkę.

wiosna juz jest więc może się zacznie
kichanie....... choć nikt u nas nie ma na nic alergii.

- robie pasztet - pasztet bez watrobki - nie przejdzie a nigdzie nie ma
...szkoda ze na allegro nie mozna zamowic

a Studencką kupiłaś Justynce??Przy okazji skoczyliśmy di Czech na zakupy przede wszystkim alkoholowe;-) ale i po serek smażony i masełko pomazankowe mnim mniam.
Ja robię na drobiowej, jest delikatniejszy.Od rana jezdze za watrobka wieprzowa- robie pasztet - pasztet bez watrobki - nie przejdzie a nigdzie nie ma
...szkoda ze na allegro nie mozna zamowic
A klimaty bez zmian...tzn ciche dni - jak dla mnie git bo przynajmniej nie dowiem sie paru nowosci na swoj temtat jak to ja do d...y jestem![]()
tylko te ich miny
Ale ja nie znalalam zadnejJa robię na drobiowej, jest delikatniejszy.

a kolejki jak za komuny
a Studencką kupiłaś Justynce??
bo sama jej niecierpię
przed chwilą zaliczyłam warzywniak i nie wiem czy wszystko kupiłam
a przede mną jeszcze spożywka
ale tam to już drobne pierdoły;-) właśnie koleżanka mi przywiozła wsiowe jajeczka więc najważniejsze już chyba mam
jest PRZEŚLICZNA!!!!!! Bardzo Ci dziękuje!!!! Jak będę miała okazje się zrewanzować jakimś zakupem to z miłą chęcią!!!! Szkoda że nie ma takiej emitonki, ale <przesyła ogromnego buziaka>
A katarek Adasia może go jeszcze trzyma po prostu???
uwielbiam takie klimaty