Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytam o to samo:-)?Klavell - jestes nasza duszyczko:-) dziekuje za zyczenia:-)- Co slychac? a jak mieszkanko?
Oj Nuska - teraz to mnie zaszylasNigdy wcześniej tego nie słyszałam ale faktycznie do tego tylko dobre winko i można utonąć w morzu łez fakt że ten kawałek pasuje do WAS razem jest ciężko ale osobno jeszcze gorzej
"Znów mnie zabijasz
Czy nadal jestem obecny w twoich myślach?
Umiałaś mnie pocieszyć
Teraz mnie dołujesz
Gdybym
miał odejść
od mojej miłości
czy mógłbym się znów śmiać?
Gdybym miał
odejść od ciebie
czy mógłbym się znów śmiać?"

...myslalam ze nikt sie nie bedzie skupiac a mojej fobii muzyczej...a to jakie piekne http://siniaczek25.wrzuta.pl/audio/44MCISM5Yxk/royksopp_-_what_else_is_there no po prostu uwielbiam
zgadzam się z Nuśką dobre winko i wieczór gotowy.
jednak byłoby miło gdybyś wpadała częściej i to nie w okolicach świąt na złożenie tylko życzeń
;-) ucałowania dla Hanifki!!!

byłam bardzo mile zaskoczona bo Kuba był baaardzo grzeczny!!! Aż sama byłam zdziwiona
o co kaman z moim dzieckiem. Grzecznie trzymał koszyczek i stał przy mamie
wychodzi na to, że potrafi zaskakiwać.
kiedsy to dziecko juz biegalo bez rajtuzek po dworze, a wy sie dziwilyscie, ze moja niunka w samych rajtuzkach

potem siedziala grzecznie na kolankach i patrzyla. swoj koszyczek trzymala caly czas w raczkach i nie puscila ani na moment
:-)