Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
cale swieta byla brzydka pogoda, a dzis slonko swiecilo jak szalone. lubie w taka ladna poogde byc u mamy. pochodzic po ich polu zamienionym w lasek, gdzie ptaszki pieknie spiewaja, wszystko sie zieleni, budzi do zycia-aaaccchhh rozmarzylam sieJulitka miala ucieche, bo rzucala kamyki do rzeki -maja na podworku
Cudownie kto by się nie rozmarzył :-)
w ogole to bylismy zachwyceni zachowaniem malej. tak pieknie sie zajmowalal soba, chetnie sie bawila z moja siotra, dziecmi, a z Wiktorkiem (210m-cy) to ciagle sie calowali i biegali za soba. nie bylo w owogle klotni, placzu- dzieci dorastaja:-)
Gratuluję udanej córci a co do Wiktorka( 210 m-cy to prawie 18 lat) to duża ta różnica
nie chwalac sie ja mam takie oczeta i Julitka odziedziczyla po mnieP ma zielone
Kochana to młoda będzie "wymiatać" w okolicy wszyscy faceci będą do niej lgnąć jak muchy
pelno moze nie jest, ale ja sie melduje
No i o to chodzi jest już Nas dwie o widzę Agulkę więc może trzy kieliszki wystawię ???
Hej, witam po świątecznie.
U teściowej spoko, na szczęście nie było u niej tyle żarcia co u mojej mamy, bo inaczej w futryny bysmy sie nie zmieścili.
Bylismy na tej kontroli u chirurga i jestem wściekła. Bo niby ok , ale lekarz stwierdził, że jakby mu ten wiekszy paluszek bardziej przeszkadzał to zrobi sie korektę,tzn, wytnie trochę paluszka" skóry:" aby był mniejszy.
Nie mogli tego zrobic od razu, bo było jendo skierowanie a na nim: usunięcie kawałka rozszczepionej kości a nie "nadstan" skóry, wr........................
Kazał nam pojawic się za rok i jak palec będzie sie nadal powiekszał ( a będzi bo przecież Adaś cały rosnie nawet palce) to wtedy się zobaczy- słowa ordynatora.:-
crazy:
.

masakraAgulka, brak slowtrzeba miec tylko nadzieje, ze "jakos" sie to nie rozrosnie

tzn będą włańczać i wyłąnczać co jakiś czas

wow tyle to nas nie ma nawet jak wszystkie są

ale moge wypić dziś za trzech
:-):-)wow tyle to nas nie ma nawet jak wszystkie sąale moge wypić dziś za trzech
:-):-)

też się brdzo cieszę. Najpierw długi weekend na polskim morzem a 2,5 tyg później TunezjaAle pociesz się że już niedługo odpoczniecie i nie byle gdzie superrrrr
jak dla nas to czad

nawet nie uprzedziła, że zmyka
:-(