Wszystkie chciały być pierwsze a to chociaż raz mi się udało

:-) poczytałam i widzę że mnie imrezka ominęła żałuję

u nas wszystko w porzadku tylko moje dziecko znów sobie wszystko poprzestawiało. Chodzi spać o 22 i budzi się około 7;30 w sumie to nawet jestem zadowolona bo wcześniej trzeba było się zawijać około 20 do domu bo była już marudna

a teraz będzie można dłużej posiedziećpoza domem:-) w sumie potem w dzień idzie spać między 12-13 i śpi 3 godziny z hakiem więc też super bo mogę sobie na spokojnie cokolweik porobić w domu. Jednak jest jeden poważny minus tego stanu rzeczy jak ona nie śpi wieczorem to mogę zapomnieć o BB a jak już zaśnie to znowu mama pada

więc coraz ciężej mi będzie utrzymywać swoją aktywność ale będę się starała
Agulka współczuję przeżyć u chirurga i wogóle szlak mnie trafia jak czytam o tym jaką bezmyśną mamay służbę zdrowia

trzymam jednak kciuki aby wszystko było dobrze i żeby zabardzo się to nie rozrosło i kolejny zbaieg nie był już konieczny
Majandra widzę że święta w Łodzi a podpytałaś o jakieś fajne miejsce w okolicy na nasze spotkanie

i kto to jest super mama?

jak przeżyłaś to spotkanie? Acha i nie wierzę że Twój kochany i chyba najgrzeczniejszy na tym forum synek dał Ci popalić

;-):-)
Xeone my się nie znamy ale witaj po przerwie i zostań tu znami im nas więcej tym lepiej

No i ogromne gratulacje:-)

tzrymam kciuki żeby mdłości i inne dolegliwości poszły sobie w siną dal i to jak najszybciej
Justyna co do bucików to ja ostatnio miałam nerwa w sklepie bo fakt adidasków dla dziewczynek od groma dla chłopców znacznie mniejszy wybór ale co z tego jak wszystkie upszczone kwiatkami, motylkami i zapomnij o innym kolorze niż róż

a ja wolałabym cos stonowanego i w jednym kolorze a już daj Boże nie różowe a z musu i przymusu musiałam takowe wziąć bo skoro z 20 różnych par do wyboru tylko te nie były całe w kwiatki to lepszy rydz niż nic

ale co do ubrank to tu się zgodzę dla dziewczynek naprawdę jest w czym wybierać

a jak mam coś kupić Szymkowi to już mam problem
Luandzia trzymam mocno kciukasy za zdrówko dla Ciebie i Zuzi. Mam nadzieję że te mdłości w końcu Ci odpuszczą i potem już spokojnie będziesz mogła się cieszyć ciążą
Nuśka kochana kolejne nasze podobieństwo

fobia na punkcie czipsów

co do czekoladek to i owszem nie zaprzeczam że mała dostaje ale czipsy to nasz wróg publiczny numer jeden

wczoraj przeglądałam z nią ulotkę z l`eclerca i mała pokazała na nie i mówi mniam mniam a ja do niej nie Tusiu to jest fe i nie dobre popatrzyła na mnie lekko zdziwiona ale za chwilę pokazała M je w gazetce i powiedziała że to jest fe:-)
Carioca ja miałam i mam ten wózek
GONDOLA-SPACER BABY DESIGN ATLANTIC + FOTELIK !!! (609916422) - Aukcje internetowe Allegro chociaż na początku upierałam się przy Xlanderze ten nie różni się od niego zabardzo ale ma większą gondolę i później wygodniejszą spacerówkę

ale to tak z własnego doświadczenia natomiast moje 2 koleżanki mają Xlandera i są zadowolone

tyla że właśnie szybko musiały dzieci przesadzić do spacerówki z uwagi na tą małą gondolę.