Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A jak Stas obudzil sie z wrzaskiem o 3:00 to nadal gralo choc ciszej...przyznam sie ze zaczelam sie juz nie tyle denerowac i martwic - albo ktos tam ma depresje ( bo o polnocy slyszlam jakby gorzki placz
) albo ma nie rowno pod sufitem...albo cos sie stalo a odtwarzacaz wlaczony na te piosenke gra i gra...choc teraz cicho jest
Dla BB-fakty - Hrudzia
Dzien dobry
Ja tylko po krotce napisze ze ten moj sasiad ( sasiadka?) gral te sama piosenke w kolko i bez konca do 0:30A jak Stas obudzil sie z wrzaskiem o 3:00 to nadal gralo choc ciszej...przyznam sie ze zaczelam sie juz nie tyle denerowac i martwic - albo ktos tam ma depresje ( bo o polnocy slyszlam jakby gorzki placz
) albo ma nie rowno pod sufitem...albo cos sie stalo a odtwarzacaz wlaczony na te piosenke gra i gra...choc teraz cicho jest
To tyle z zottego radiwozu BBDla BB-fakty - Hrudzia
![]()
no moż lekkie załamanie. Pamietam jak ja po zerwaniu z facetem, na którym mi bardzo zależało w kółko słuchałam "naszej" piosenki 
Hruda nam wróciła taka jaką znam pełna życia i planów na przyszłość!!!
to takie proste zwierzeta z tych facetów, że jak im króliczek ucieka to podejmują walke o niego a jak za bardzo wpycha się w ramiona odrzucają bo to takie nudne.
teraz siedzi przed tv i zaś ogląda Queen tym razem koncert w Budapeszcie
za jakąś godzinke no może dwie jedziemy do US muszę mamie odebrać zwolnienie z opłat za mieszkanie.
było bardzo sympatycznie. Młody się wychasał i padł zaraz po 21 spał do 8.00
:-)
...jutro i pojutrze mam spotkania. Po drugie najnizej iile zazadaja to 800zika ( a najnizej wcale nie znaczy dobrze) srednio 1400 a i moga spokojnie 2200. Wstyd mi ale po tych moich postach radosci i walki o te posade bedzie chyba post ze rezygnuje z niej i jakiejkolwiek poki Stas nie pojdzie do przedszkola lub sensownego zlobka.

Szczegolnie teraz kiedy J nie zarabia na tyle zeby mi/nam pomoc jeszzce ma dlugi w zwiazku z podatkiem...
wrrrr
teraz zasnęła a ja się biorę za sprzątanie i obiad;-) ale i do jednego i do drugiego chęci brak
miłego dnia BB-onki kochane:-)