Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

), zwlaszcza jak piszesz jestes z rodziny w ktorej czesto wystepowal rak.
oczywiscie juz musiałam zerknac na allegro na jakas nowa firanke i juz wybralam ZESTAW ORYGINALNY-WOAL!!!SUPER CENA!!!!!!!! (640690982) - Aukcje internetowe Allegro

dzis bylam jzu kupic, ktore kiedys mi sie spodobaly an targu,a tej babki dzis nie bylo

bo juz drugi raz wam pisze ze tak, tak mam prace a potem ze rezygnuje. Ale niestety za duzo jest klod pod nogami: ani opieki/pomocy dziadkow, ani pomocy taty Staska( bo J prezciez bedzie w Holandii) a i moja praca w jakim kolwiek gabinecie zawsze bedzie do poznych godzin wieczornym + weekendy. Wstepnie J mial mi pomagadac finasowo w tym wszystkim ale teraz jak wiecie jestesmy pod kreska i nie mam co liczyc na te pomoc a juz na pewno nie moge pograzac nas w jeszcze w wieksze dlugi. Poza tym nianie to koszt minimum 1000 zl a te co sie dzis odezwaly sa bardzo srednio mi przypadlu do gustu...
:-(Plusem jest moje przeswiadczenie ( odbudowane ) ze moge mierzyc naprawde wysoko:-)