Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uffff kleszcz wyciagnietymuszę zakupić to psikanie o którym pisała Anetka.
a Tuśka chodzi i wyje i wyzywa mnie chyba
bo właśnie pokłóciłyśmy się o myszkę ona koniecznie chciała nią operować
właśnie sobie odpuściła widząc że nic nie wskóra
i ujeżdźa swojego konika

pojechalam wiec sama, tym bardziej, ze sie zrobilo burzowo i brzydko. teraz zimno jest, ze ho
nie lubie takiej pogody w imprezy weselne
widocznie masz jeszcze za duzo sily i czasuwkręcilam sie jeszcze w wybory do Europarlamentui siedze i ucze się jakiegoś dziwnego kalkulatora obwodowego
-jutro mam pierwszy test a szkolenie moje trwało dzisiaj około 5 minut.
ale co ja nie dam rady?!!!!
POnadto w zwiazku z reoganizacja w miejscu mojej pracy, w rozmowach pojawil sie wątek mojej pracy ale juz na cały etat!!!Byloby zajebiscie, ale jeszcze nie robię sobie nadzieji bo 2 miesiace przede mną jeszcze.
Przepraszam, że tak tylko osobie ale musialam sie wygadać przed snem![]()

za rok może nasze smyki narysują nam 1 laurkę:-) ja też nic nie dostałam rzeczowega,ale młody był dzisiaj grezczny u fryzjera i tak mocno mnie nawet raz ukochał![]()
:-) troszke rysowal tatus, troszke niunia
oprocz tego czekoladki, choc wiem, ze gdyby moja mama nie robila na glos aluzji, to P by zapomnial
A tak z innej beczki zapomnialam wam doniesc ze dzis snil mi sie ...Jarek Jakimowicz, ze byl moim najlepszym kumplem, partnerem od biznesu...i pewnego dnia wyznal mi milosc
![]()

Witam
A u mnie lekka poprawa, byłam wczoraj u lekarza, dał mi antybiotyk i lepiej mi trochę. Mała była na noc u dziadków, i jeszcze dziś do wieczora, bo zapomniałam, że mam jeszcze dziś o 18 wizyte u chirurga, bo mi paznokieć wrasta u nogi i chyba mi go będzie wycinaćaż się boję.

Tuśka chodzi i wyje i wyzywa mnie chybabo właśnie pokłóciłyśmy się o myszkę ona koniecznie chciała nią operować
właśnie sobie odpuściła widząc że nic nie wskóra
i ujeżdźa swojego konika
![]()

a najbardziej się cieszę bo był on w Carfurze tańszy niż na allegro więc w sobotę pójdę mu jeszcze jakiąś koszulkę i coś tam jeszcze dokupić

- jak szalec to szlalec
:-) - hakerka mala rosnie
wiec stad moje zdziwienie ze snil mie sie mimo ze nie ogladlam jego oblicza od baaardzo dawna

- z ogladanych bajek najbardziej lubi te strone na ktorej w mrocznym ciemnym pokoju maly borsuk krzyczy z przerazenia

...ja mam ciarki a on