anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam wreszcie i ja:-) moje dziecko pospało dziś raptem 1,20 ciekawe co to będzie do wieczora
ale może dzięki temu pójdzie wcześniej spać
no i ogłaszam że zarządzeniem teściowej od dziś Tuśka zaczyna naukę nocnikowania na poważnie
tzn lata bez pampka tylko do spania i na spacery i o dziwo jeszcze bez wpadki
ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca
ja się chciałam wstrzymać do mojego urlopu czerwcowego ale skoro teściowa sama powiedziała że już czas to proszę bardzo;-) tylko ciekawe jak M jutro jak z nią będzie sam
chyba go obie zamordujemy jak założy małej po domu pampka;-) co do pogody to u nas dziś szaro buro i ponuro
i do tego wiatr że głowę chce urwać
Gagulec gartulacje super że wszystko Ci się tak ułożyło:-)
ale może dzięki temu pójdzie wcześniej spać
no i ogłaszam że zarządzeniem teściowej od dziś Tuśka zaczyna naukę nocnikowania na poważnie
tzn lata bez pampka tylko do spania i na spacery i o dziwo jeszcze bez wpadki
ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca
ja się chciałam wstrzymać do mojego urlopu czerwcowego ale skoro teściowa sama powiedziała że już czas to proszę bardzo;-) tylko ciekawe jak M jutro jak z nią będzie sam
chyba go obie zamordujemy jak założy małej po domu pampka;-) co do pogody to u nas dziś szaro buro i ponuro
i do tego wiatr że głowę chce urwać
Gagulec gartulacje super że wszystko Ci się tak ułożyło:-)
:-). Na razie na zastępstwo, ale facet którego zastępować będę już w 90% nie wróci do pracy więc jak podołam obowiązkom będę miała pracę na cały etat. jeeeeeeeeee:-):-):-):-):-):-)
;-)(szkoda tylko, że nie załapałam sie na gloryfikacje finansową pracowników samorządowych
- z okazji Dnia Samorządowca
)

ależ byłąm wściekła to ja się męczę cały dzień a ona zakłada jej pampka szkoda że na punkcie Szymonka nie jest tak przewrażliwiona
a o badaniu moczu żadna nie wspomniała