reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a Mateusz dziś byl u swojego prywatnego fryzjera-babci czyt. teściowej i byl bardzo grzeczny obciela go i nożyczkami i maszynką a w domu później pokazywal gdzie babcia robila ciach ciach:-Dzaraz wkleje zdjęcia w nowej fryzurce na zamknięty:cool:

a Mateusz dziś byl u swojego prywatnego fryzjera-babci czyt. teściowej i byl bardzo grzeczny obciela go i nożyczkami i maszynką a w domu później pokazywal gdzie babcia robila ciach ciach:-Dzaraz wkleje zdjęcia w nowej fryzurce na zamknięty:cool:

NO to Mateuszek dzielny facet :tak::tak::tak: maszynką sobie pozwolił super :tak:Kuba dostałby ze dwa razy ataku szału

autko super:tak::tak::tak:

Adas też pozwala maszynka obciąć włoski, przed wyjazdem go opindoliłam, mówi wtedy: DZI

witam i Ja :-)
znów mnie troche nie było i ponownie mam zaległości
wiem ze Kasia dostała prace-suuuuuuuuper
ale nie wiem co z rozterkami Hrudzi??
Agula Tobie bagaż zginął tak?? mam nadzieje że się znajdzie
Monia i co spotykamy się w Kołobrzegu??

u mnie już nowiutkie okna wstawione teraz musze je tylko spłacić:-)
jako pracownik Castoramy mam możliwość wzięcia towaru na 10 bez odsetkowych rat więc okna kupiłam u siebie w firmie, już myślę co kolejne kupie jak je spłace :-D

reklama
dyiewcyznz ratunku! piotrus ymniejsyzl mi cycianke na bb do takich roymiarow, ye nie moge nic pryecyztac!!!p a na NK tak 5ja5 ywieksyzl, ye strona nie miesci sie na monitorye!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry