anetasa
Wrześniowe mamy`07
Lepiej sie nie przyznawaj przed mezem tylko wal glupa ze"ach ta cholerna poczta, zobacz, pewnie rzucaja tymi paczkami ze az sie zepsulo, zloze jutro rekalmacje"
;-)
![]()
Też bym tak zrobiła

:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lepiej sie nie przyznawaj przed mezem tylko wal glupa ze"ach ta cholerna poczta, zobacz, pewnie rzucaja tymi paczkami ze az sie zepsulo, zloze jutro rekalmacje"
;-)
![]()

:-)ale kupić go nie będę musiała, jakbym wygrałaHrudzia jedzie na masaż więc pewnie zapomniała o mojej aukcji
a ona niebawem się kończy niech ktoś podbije na 249zl prosze:-)
KEVLAR P.ŚWIDERSKIEGO !! SPEEDWAY ZUZEL !! (645804744) - Aukcje internetowe Allegro

bo ja ani J za bardzo nie interesujemy sie tym sportem i kasy brak

byla teściowa i przywiozla dzieciom slodkości i truskawki:-)
Maly przed chwilą zrzucil szynę z firankąsiedzial w łóżeczku i ciągal za firane i szyna z jednej strony odpadla
boże co za dzień
![]()

bo tak naprawde, to wlasnie powyrastala i dopeiro jej kupilam wieksze

Wieczorkiem jade na masaz:-):-):-), w koncu ja bede lezec a nie na odwrot...musze, bo mam od nerwow takie klocki na barkach ze az migrene mi dokucza:-sorry:
Dzis Staskowi zrobilam kaskaderka przejazdzke wozkiem. Mialam tyle siatek ze wszytskie zapakowalam do wozka a na gore umiescilam Staska. Trzymal sie kurczowo ale jechal taki zadowolony![]()
;-)PS.Na wyspach nie obchodza dnia dzieckaAle dzien chipsow to by napewno swietowali.

to prawda
Donkat kiedy dotarliśmy na parking przy lotnisku Maja jeszcze spała. J poszedł do klopa a ona sie obudziła. Akurat zaparkowaliśmy przed wielkim bilbordem a na nim samolot. Ona patrząc na niego mówi: mamus jak ja bym chciała kiedys takim samolotem polecieć, Ja : oki jak chcesz to dzis polecimy, Ona: ( oczy większe niż głowa) tak? a kiedy? Ja: zaraz tylko tatuś przyjdzie. Ona: KRZYK, WRZASk i hura, hura.... kocham Was...... Adaś lecimy.... itd..... czyli pełne podniecenie.
Cała drogę patrzyła przez okno.
:-)???????????????? ja też nad tym zastanawiałam sięAneta, twoj nick to :Ada...?

dzięki śliczne kochana![]()
a ja się właśnie zdenerwowałam kierowniczka kazała mi jak będzie pokojowa zwrócić jej uwagę żeby inaczej układała pościel na apartamentach i zamiast zaszywać poszewki ma przyszywać guziki no i żebty zwróciła uwagę na kabiny prysznicowe bo zaczynają się robić nie halo
no i jak kazała tak zrobiłam a ta się wściekła, pofukała coś pod nosem w efekcie pozabierała swoje rzeczy z szafki i wychodząc powiedziała dowidzenia z obużoną miną
no cholera miała sie za co pogniewać?