Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pa Kasiu, wyspij sie jutro będzie lepiejIdę spać pa BBony!!!!

Idę spać pa BBony!!!!
Lepiej sie nie przyznawaj przed mezem tylko wal glupa ze"ach ta cholerna poczta, zobacz, pewnie rzucaja tymi paczkami ze az sie zepsulo, zloze jutro rekalmacje"
;-)
![]()
Też bym tak zrobiła:-)
Przyznalam sieMonia nie przyznałas się chyba.
ja nie potrafię kłamac no ale D nic a nic się nie wściekal powiedzial że da się coś z tym zrobic
:-)on stwarza pozory że z niego jest grzeczny chlopczyk ale swoje za uszami ma;-)ale Mateuszek p[sotnik![]()
D może by mi zrobil masaż ale jak on tylko zaczyna to mnie wszystko łaskoczeprzypomnialo mi sie a propo's masazu Hrudzi: czy wasi mezowie robia wam masaz? moj P nie umiea jak juz go namowie, to o malo mi kosci nie wylamie
a nieraz chcialabym sie tak zrelaksowac....
ja bym chyba do masażysty nie mogla chodzic

ja jestem dzis do bólukobietki where are you?
niunka sama poprosila o spanie!ona jest nieprzewidywalna
![]()

A i zapomnialam się pochwalic OLA NAUCZYLA SIĘ JEŹDZIĆ NA ROWERZE NA 2 KÓŁKACH(tzn. ja ją nauczylam):-):-):-)ALE JESTEM Z NIEJ DUMNA![]()

jak to zrobiłaś, proszę o przepis, bo moja pedałująć nie mysli o skrecaniuA i zapomnialam się pochwalic OLA NAUCZYLA SIĘ JEŹDZIĆ NA ROWERZE NA 2 KÓŁKACH(tzn. ja ją nauczylam):-):-):-)ALE JESTEM Z NIEJ DUMNA![]()
to byla komedia, ale w koncu zalapal;-) on jest z tych "kolkowatych", co jak leci to na calego bez asekuracji